Idyl lige midt i Gl. Hasseris

Snedkergyden 4, Gl. Hasseris

Snedkergyden 4, Gl. Hasseris, 9000 Aalborg

Snedkergyden 4, 9000 Aalborg

· Smuk villa fra 1920 med mange flotte detaljer
· Boligen har gennemgået en omfattende renovering i 2013
· Fantastisk haveanlæg med flot beplantning, orangeri, skønne terrasse mod øst, syd og vest
· Ekstra stor grund i forhold til området på hele 840 m²
· Nyt stråtag fra 2013 med sepatec/brandsikring
· Moderne indretning med elegant køkken/alrum og skønne stuer
· Skønne værelser og 2 flotte badeværelser
· Renoveret i samråd med arkitekt
· Fremstår indflytningsklar

BELIGGEHEDEN
I Gl. Hasseris finder vi Snedkergryden 4, som er en helt fantastisk ejendom, der fortryller dig tilbage i tiden. Ejendommen er opført i 1920, men i 2013 gennem gik den en total renovering i samarbejde, med arkitekt for at bevare den originale og charmerende stil.

HUSET
Når man træder ind i ejendommen, får man hurtigt øje på de originale loftsbjælker som giver en hyggelig stemning. Der er god loftshøjde og man kan tydeligt fornemme at der er tale om en enestående ejendom, som man ikke ses særlig ofte

I stueplan finder vi et dejligt stort køkken-alrum med plads til hele familien. Fra køkkenet er der direkte adgang til terrassen hvor man kan høre vandet risle fra den lille havedam. I forlængelse af køkkenet kommer vi ind i stuen. Herudover er det også et dejligt badeværelse med italienske klinker.

På 1. sal gemmer der sig et fantastisk soveværelse med eget badeværelse der også er opført i smukke italienske fliser som i stueplan. I forlængelse af badeværelset er et stort walk-in closet. Derudover er der et ekstra værelse der er ideel til børneværelse. Der er også børneværelse i stueplan.

Kælderen er på hele 30 m² med vin- og viktualierum, og her er der plads til et godt hobbyrum. Derudover er der en carport med metal tag.

HAVEN
Hele huset er omkredset af en helt fantastisk have med både drivhus, små hyggelige bede og gamle træer. det hele kan nyde med en kop god kaffe på den skønneste terrasse.

    Har du spørgsmål?
  • Frank V. Andersen

  • Indehaver - Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 51 95 60 00
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud