Indflytningsklar lejlighed på Eternitten

Aalborg, Kridtsløjfen

Kridtsløjfen 23, ST. 4., Eternitten, Eternitten

Kridtsløjfen 23, ST. 4., Eternitten, 9000 Aalborg

Kridtsløjfen 23, ST. 4., Eternitten, 9000 Aalborg

·Stilren indretning og moderne boligløsninger.
·Beliggende på det eftertragtede og nyopførte Eternitten.
·Opholdsrum med generøst lysindfald og udgang til terrasse.
·Lækkert køkken med strømlinede elementer.
·Indbydende badeværelse med plads til vaskefaciliteter.
·To indretningsvenlige værelser.
·Stor og delvist overdækket terrasse.
·Privat parkeringsplads.

I har nu muligheden for at overtage nøglerne til denne skønne lejlighed på Eternitten med udgang til egen terrasse og privat parkeringsplads. Boligen er beliggende i en ejendom opført i 2015, og den fremstår overalt super flot og velholdt. Kort sagt: I mangler blot at pakke flyttekasserne.

Hjemmet udfolder sig via en veldisponeret planløsning, som udnytter enhver kvadratmeter optimalt. Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stue og køkken-alrum, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af stuens velplacerede vinduer, der både sikrer et generøst lysindfald og direkte udgang til terrassen. I stuen kan I indrette et hyggeligt spiseafsnit i den ene ende og placere en komfortabel sofa i den anden.

Køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer i flot kontrast til de sorte bordplader. Det er udstyret med gængse hvidevarer, heriblandt en ovn i arbejdsvenlig højde, og rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre finder I to gode værelser med indbyggede garderobeskabe. Planløsningen fuldendes af et lækkert badeværelse med lyse klinker, væghængt toilet, glasafskærmet bruseniche og plads til en vaskesøjle.

Udenfor kan I glæde jer til en delvist overdækket terrasse, der indbyder til lange sommeraftener ved en sydende grill i venners lag. Sidst, men ikke mindst, sørger den private parkeringsplads for, at I altid har et sted at parkere tæt på boligen.

Lejligheden er beliggende i et nyopført og eftertragtet område. Her får I kort afstand til alt, hvad man kan ønske sig af indkøbsmuligheder og andre fornødenheder, mens grønne områder som Sohngårdsholmsparken, Golfparken og Vandværksbakken ligger lige i nærheden. Og så er centrum kun en kort cykeltur væk.

Kontakt os for en fremvisning.

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud