Højt til loftet og masser af sjæl og charme

Aalborg, Kjellerupsgade

Kjellerupsgade 1, 3., City, City

Kjellerupsgade 1, 3., City, 9000 Aalborg

Kjellerupsgade 1, 3., City, 9000 Aalborg

Højt til loftet og masser af sjæl og charme

Rummelig og dejlig lys og luftig lejlighed med masser af sjæl og charme. Der er højt til loftet – 3,48 meter – hvilket giver et fantastisk indeklima. Lejligheden tæller fire regulære værelser/rum, hvoraf der er tre stuer en suite med høje, dobbelte fløjdøre imellem. Hver stue har sit eget, unikke stukloft. Desuden er der et stort og rummeligt soveværelse med indbygget klædeskab, adgang til smagfuldt badeværelse og udgang til stor altan, hvorfra der er ”parisisk” udsigt over kvarterets tage og til et dejligt grønt område, som er til brug for karreens (Kanalbyens) beboere. Desuden er her en fordelingsgang med adgang til stuerne, toilet, og et funktionelt køkken med spiseplads.

Boligen ligger lige midt i Aalborgs hjerte, genbo til Nordkraft og meget tæt på caféer og restauranter. Der er kun to-tre minutters gang til Musikkens Hus, Limfjorden og byens havnepromenade samt byens gågadenet og fire-fem minutters gang til indkøb af dagligvarer.

Da lejligheden er placeret i en stillegade, er her – trods den centrale beliggenhed – meget stille i området.

Beboerne har adgang til cykelskur i gården og kan benytte det store, grønne fællesområde. Desuden har huset en velfungerende ejerforening, der har styr på økonomien.

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud