Høkergården -Flyt til spritnyt på Spritten

Aalborg, Akvavitvej

Akvavitvej 27, 7. 5.,

Akvavitvej 27, 7. 5., 9000 Aalborg

Akvavitvej 27, 7. 5., 9000 Aalborg

En ting er at flytte tættere på byen, på kulturen, på et mere farverigt og aktiv liv - en anden er at kunne kombinere det med en helt ny, arkitekttegnet bolig i et ikonisk område på en af Aalborgs bedste adresser med udsigt over fjorden. Som ikonisk kendetegn for området kommer verdens største glaskunstværk kreeret af den verdenskendte argentinske kunstner Tomás Saraceno.

Høkergården er for dig der er færdig med at holde haven eller slet ikke tænkt dig at begynde. Dig der elsker fællesskabet værdier, men som også vil kunne trække dig tilbage og nyde privatlivets fred. Dig der vil følge årstiderne ved vandet.

Høkergården rummer både små og store boliger, og der er i alt 42 alsidige og attraktive lejligheder - alle i det karakteristiske tårn med imponerende udsigt og store altaner

Lejlighederne findes i størrelser fra 60 - 117m², 2- 4 vær., og der er således ideelle lejligheder til både parret, singlen og den lille familie.

Uanset hvilken lejlighed, der matcher dine pladsbehov, er du sikret en optimal planløsning, hvor hjertet i lejligheden er køkken, ophold og stue i åben forbindelse med til rummelig altan og naturligvis orienteret mod de bedste lys- og udsigtsforhold.

Visualiseringer er generelle for projektet og ikke den specifikke lejlighed.

SE MERE PÅ WWW.HØKERGÅRDEN.DK

    Har du spørgsmål?
  • Jesper Lunau

  • Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 30 31 60 11
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud