BLOKHUS - Fantastisk beliggende sommerhus

Blokhus, Pirupshvarrevej

Pirupshvarrevej 48,

Pirupshvarrevej 48, 9492 Blokhus

Pirupshvarrevej 48, 9492 Blokhus


· Helt unikt sommerhus
· Placeret på fantastisk kuperet grund
· Beliggende i centrum af Blokhus
· Opført i de bedste materialer overalt
· Smagfuldt indrettet og møbleret
· Bygget i flere niveauer
· Kort afstand til centrum, strand og hav
· Udlejningsaftale med NOVASOL

BELIGGENHED: Allerede når man nærmer sig Blokhus, begynder fornemmelsen af frisk havluft, frihed og ferie at indfinde sig - nu skal der slappes af og weekenden eller feriedagene skal nydes til fulde - og i dette pragtfulde arkitekttegnede luksussommerhus fra 2016, kan det ikke blive bedre.
Huset er beliggende i et pragtfuldt område med gåafstand til en af Danmarks mest populære og dejlige badestrande, og ligeledes med gåafstand til centrum af Blokhus by og Torv.

Byen har igennem de seneste år gennemgået en kolossal forvandling, og fremtræder i dag som en af de skønneste badebyer på den Jyske Vestkyst - her er der et bredt udvalg af hyggelige specialforretninger, dagligvarebutikker, og ikke mindst hyggelige restauranter m.m.
Er man til gå- og løbeture, cykelture eller familiehygge i skoven, så har Blokhus lige det der skal til i Gate-wayén. Desuden er der kun kort afstand til en flot golfbane og til Fårup Sommerland.

BOLIG: Er man på udkig efter et sommerhus som bare har lidt ekstra, så kunne dette helt unikke og fantastiske sommerhus i hjertet af Blokhus lige være stedet.
Her er der overalt tænkt på detaljerne, de skæve vinkler er udnyttet og huset er fantastisk bygget ind i den flotte kuperede grund, og ligger man hertil et byggeri i absolut topklasse når det gælder materialer, så bliver det ikke bedre...

Huset er opført i forskudte plan og når man træder ind i huset oplever man allerede her den storslåede udsigt som åbenbarer sig for en - her er der et view ud over byen og ned mod havet som næsten kan tage pusten fra en, og det er faktisk den fornemmelse man får hele vejen igennem huset..

Hver etage i dette sommerhus er udnyttet optimalt, og man har således på øverste etage en skøn opholdsstue lavet i åben forbindelse med et super lækkert køkken og herfra er der direkte adgang til en stor lækker terrasse, hvor der er etableret et stort udendørs spabad.

Imellem de tre etager er der etableret en utrolig flot trappe der får det hele til at hænge utrolig godt sammen.

I mellemetagen er der lavet et stort skønt og eksklusivt badeværelse med en super flot sauna, og det er på denne etage man finder et skønt aktivitetsrum med masser af muligheder for hygge og fællesskab, og her finder man også huset store rummelige teknikrum/depotrum.

I den nederste etage er der foruden 4 skønne soveværelser, et flot badeværelse med bruseniche og endelig er der her en hyggelige lille tv-stue.

At lave en fyldestgørende beskrivelse af dette hus vil være noget nær umuligt, det skal simpelthen opleves..

UDLEJNING: Udlejningsaftale med NOVASOL

Ring idag om få en fremvisning af dette super flotte og eksklusive sommerhus i hjertet af byen.

Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Se andre boliger i dette område

Her finder du:

 • Blokhus by

  800 m

 • Stranden

  700 m


Relevante links:

  Har du spørgsmål?
 • Hans Henrik Hansen

 • Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
 • Telefon: 96 73 20 00
 • Mobil: 23 82 47 47
 • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud