- Solgt -

Velbeliggende villa på lukket vej i indre Hasseris.

Aalborg, Dianavej

Dianavej 1, Hasseris, Hasseris

Dianavej 1, Hasseris, 9000 Aalborg

Dianavej 1, Hasseris, 9000 Aalborg

· Prægtig familievilla med attraktiv beliggenhed
· Velplaceret i Indre Hasseris nær Hasseris Bymidte
· Stor velbeliggende sydvendt have
· Rummelig bolig med førstesal og god kælder
· Lyse og indbydende rum med en hjemlig atmosfære
· Solrige terrasser og en hyggelig have
· Roligt kvarter med nærhed til skole og indkøb

På en rolig vej i Indre Hasseris møder I denne prægtige villa fra 1933, der nu kan blive jeres. I overtager et hjem med charme og flere pæne detaljer.

Boligens beliggenhed er blandt de bedste i Aalborg, tæt på Hasseris Bymidte med nem adgang til rekreative naturområder, samt Aalborg centrums mange spændende kulturtilbud, specialbutikker og restauranter. I får også både skole, daginstitution og Hasseris Gymnasium tæt på - velkommen til Dianavej 1.

Villaen byder velkommen i pæne rammer, med en smuk hall med trappeopgang til 1. salen og garderobe plads. To store smukke stuer, sammenhængende en-suite. Fra spisestuen er der via terrassedøren, udgang til den dejlige have. Der er mulighed for genetablering af værelse i den ene vinkel i spisestuen. Originalt badeværelse med charmerende blå vægfliser og smukt mosaikstensgulv. Lukket køkken med nedgang til boligens underetage.
1. salen er indrettet med to værelser, hvor den ene i dag er indrettet som hyggelig hjemme bar. Dejligt stort soveværelse med kig til Limfjorden fra 1. sals vinduet.

Fin underetage med god loftshøjde. Kælderen er indrettet med praktisk bryggers og baderum. To fine disponible rum med gode anvendelsesmuligheder. Godt stort værksted med masser af plads. Fra kælderen er der direkte udgang til boligens gårdhave.

Udenfor folder haven sig ud med stor dejligt sydvendt græsplæne, og flere gode terrasse arealer.

Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Se andre boliger i dette område

Her finder du:

  • Aalborg City

    1,5 km

  • Hasseris Bymidte

    300 m

  • Skolen

    800 m


Relevante links: