- Solgt -

Charmerende familievilla med skøn vestvendt have

Aalborg SV, J. P. Jacobsens Vej

J. P. Jacobsens Vej 18, Skalborg, Skalborg

J. P. Jacobsens Vej 18, Skalborg, 9200 Aalborg SV

J. P. Jacobsens Vej 18, Skalborg, 9200 Aalborg SV

· Børnevenlig beliggenhed på rolig villavej.
· Dejlig ugeneret vestvendt have.
· Nyere tag fra 2016
· Åbent køkken alrum og stue.
· Massere af lys og udsyn via de mange vinduespartier.

Beliggende i det skønne Digterkvarter, som er ideelt til børnefamilien, med stor skole, bredt udvalg af fritidsaktiviteter og alt hvad du behøver af indkøbsmuligheder, finder du denne velindrettede etplans villa.

Villaen er særdeles velbeliggende på en lukket vej, med en skøn ugeneret have, som er vestvendt mod eftermiddags/aftensolen. Boligen fremstår med et pænt modernistisk udtryk, og er flot vedligeholdt med nyere tag og velholdte facader. En lang og bred indkørsel, som leder ind til boligens carport, giver god plads til parkering af flere biler.

Boligen er indrettet med entré/fordelingsgang. Dejlig stor stue med åbent køkken alrum. Her er der flere gode store vinduespartier ud mod haverne, samt ovenlysvinduer, som tilsammen giver rummet et flot lys. Pænt enkelt og moderne køkken i hvide grebsfrie låger og alt i hårde hvidevarer. Praktisk bryggers med udgang til haven. Stort soveværelse hvor man har plads til, at indrette sig med stor garderobe eller hjemmekontor efter behov. Villaen har foruden soveværelset, tre fine børneværelser. Disse er opdelt af mindre fællesgang med god garderobeplads. Badeværelse og gæstetoilet.

Fra stuerne er der udsyn til ens skønne vestvendte have, med dejlig stor terrasseplads både overdækket og fri. Når efteråret gør haven for kold, kan man samles i den hyggelige vinterhave/udestue, der med sin sydvendte beliggenhed også byder på massere af soltimer.

Skalborg

Skalborg er en bydel beliggende ca. 6 km syd for Aalborg Centrum. Hér finder man det store indkøbscenter City Syd og Shoppen, sportshal, sportsklub og Sofiendalskolen. En uge hver sommer fyldes ”dyrskuepladsen” bagved sportshallen med dyr, tivoli osv. til årets dyrskue, og den gamle dyrskueplads bruges til mange aktiviteter i løbet af året – bl.a. ”bagagerumsmarked”. Du bor således i en selvstændig bydel – med kun 10 minutters kørsel til Aalborg Centrum – og ikke mindst lige ved motorvejsafkørsel mod syd- og nord.

Se andre boliger i dette område

Her finder du:

  • Centrum

    6 km

  • Indkøb

    800 m

  • Skolen

    2,2 km


Relevante links: