- Solgt -

Sjælden udbudt herskabelig og moderniseret tre-værelses lejlighed i smukke omgivelser

Aalborg, Borgmestervænget

Borgmestervænget 1, 2. TH., Midtbyen, Midtbyen

Borgmestervænget 1, 2. TH., Midtbyen, 9000 Aalborg

Borgmestervænget 1, 2. TH., Midtbyen, 9000 Aalborg

·Smuk rødstensejendom, fra 1930 som løbende er renoveret bl.a. nyere tag
·Flot nyere HTH køkken med massere af opbevaringsplads og godt lysindfald
·Flot nyrenoveret badeværelse med god bruseniche
·To charmerende stuer, en suite med oprindelig gennemgående plankegulve og stuk
·Godt stort soveværelse med garderobeskabe
·Mulighed for opsætning af stor syd-vestvendt altan
·Velfungerende og fornuftig ejerforening
·Mulighed for leje/tilkøb af garage i gården
~
I det øjeblik du første gang præsenteres for lejlighedens indvendige fortræffeligheder, er du ikke et øjeblik i tvivl om, at du har at gøre med en sand perle. Du bydes velkommen i en flot fordelingsentre/gang. Den nyistandsatte gang byder på smukke plankegulve, lofter med stuk og ikke mindst paneler på væggene. Fra gangen er der, til højre, adgang til lejlighedens to store opholdsstuer som er forbundet med en flot dobbelt fransk skydedør. Begge stuer har originale gennemgående plankegulve og flot velbevaret stuk. Disse elementer samt den høje loftshøjde, i alle lejlighedens rum, giver dig fornemmelse af den herskabelige stil som lejligheden rummer af. Den franske altan og karnap giver et fantastisk lysindfald i de to stuer. Herfra er der udkig til Almen kirkegård.
For enden af gangen ligger lejlighedens soveværelse. Soveværelset rummer tre store skabe og med både god plads til en dobbeltseng og evt. et skrivebord.
Ved siden af soveværelset ligger lejlighedens store og velfungerende badeværelse som sælger har renoveret i 2018. Badeværelset med skibsplankegulv rummer en stor bruseniche, har god opbevaring og med stuk og spots som er gennemgående for både badeværelse, gang og køkken.
Lejlighedens sidste rum er det velorganiseret og funktionelle køkken, som er renoveret i 2010. HTH køkkenet er holdt i hvidt, stål og med mørk bordplade, med mange skuffer og god opbevaringsplads. Fra køkkenet, badeværelset og soveværelset er der udsigt til det idylliske Hasseris samt ejerforeningens hyggelige gårdmiljø.
Ejerforeningen som er yderst velfungerende har fælles stort vaskerum med to vaskemaskiner og fælles tørrerum. I gården finder du fælles cykelskur og havemøbler som danner ramme for en god grillaften. Alt i alt en sjældent udbudt og velbeliggende lejlighed som skal opleves!
I ejerforeningen har det været drøftet opsættelse af syd-vestvendte altaner, som der ved kommunens godkendelse er sagt god for.
Sælger har yderligere en garage i samme ejerforening som der er mulighed for at leje eller tilkøbe.

Borgmestervænget er beliggende mellem centrum og Hasseris, i rolige idylliske omgivelser, tæt på grønne arealer. Den smukke røde mustensejendom er fra 1930 og er løbende vedligeholdt og fremstår charmerende. På denne beliggenhed får du det hele. Kort afstand til midtbyen og alle dens faciliteter og kulturelle tilbud samt specialvareindkøb, men samtidig trukket tilbage ift. trafik og midtbyens larm. Her bor du tæt på grønne arealer, lystbådehavn, Møllepark. Kort afstand til nærindkøb, offentlig transport mv. Lejligheden er således beliggende i byens bedste boligområde. I området er der endog meget fine parkeringsmuligheder, både foran ejendommen samt de omkringliggende gader.

Aalborg Midtby

Her finder du et væld af spændende specialforretninger og spisesteder samt et unikt miljø med historiske bygninger og en særlig nordjysk ånd. Det hyggelige gågademiljø fordeler sig ud fra Nytorv og byder på utallige shopping muligheder samt diverse hyggelige kaffebarer og caféer.

En af Aalborgs mange hjertesager er det veletablerede studiemiljø. Herunder kan fx nævnes Studenterhuset og Nordkraft, som byder på alt fra uddannelses- og sportsfaciliteter til kunst og koncerter. Gå ej heller glip af en gåtur langs den flotte nye Havnefront, hvor du finder bl.a. Utzon Center og Musikkens Hus.

Se andre boliger i dette område

Her finder du:

  • Aalborg City

    1 km

  • Indkøb

    800 m


Relevante links: