Kornblomstkvarteret/Perikumvej - 2 skønne altaner med udsigt mod syd!

Aalborg, Perikumvej

Perikumvej 13, ST. TH.,

Perikumvej 13, ST. TH., 9000 Aalborg

Perikumvej 13, ST. TH., 9000 Aalborg

· Moderne lyst køkken med elementer fra KVIK - fin stor spiseafdeling i køkkenet
· Stor og rummelig entré med skabe - delvis åbent til køkkenet
· Rummeligt og moderne badeværelse med dejlig bruseniche og vaskesøjle
· Dejlig stue med pæne filtede vægge og moderne skiferendevæg, samt udgang til stor overdækket altan mod syd
· Fint stort soveværelse med parketgulv og udgang til altan mod syd med flot udsigt
· Stort børneværelse eller kontor

BELIGGENHED:
Denne 3-værelses lejlighed er beliggende i pæn og velholdt ejendom i Kornblomstkvarteret - kort afstand til både Aalborg City og City Syd og med busser næsten lige udenfor døren.

BOLIG:
Man ankommer til lejligheden via en fin lys opgang. Lejlighedens entré er stor og rummelig og med masser af indbyggede skabe. Hér er delvis åbent til det lyse køkkenalrum med fine elementer i KVIK og endvidere en rigtig fin spiseafdeling i forbindelse med køkkenet med god plads til stort spisebord.
Rummeligt badeværelse med pæne lyse 60*30 klinker på gulv og langs væggene i brusenichen. Badeværelset er udført med gulvvarme under de pæne gulvklinker. På badeværelset finder du også vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Dejlig stue med pæne nyere gulve, filtede vægge og et fantastisk lys fra de nyere store vinduespartier mod syd, og udgang til en stor overdækket altan.
Stort soveværelse ved siden af stuen, integreret skabsvæg med skydelåger. Her er der som i stuen også udgang til en fin overdækket altan med en flot udsigt mod Aalborg Syd. Fint og stort børneværelse eller kontor, med vindue mod vest.

Der er eget kælderrum til lejligheden på 3 m2 og endvidere masser af p-pladser ved ejendommen efter først-til-mølle, og endvidere nogle fine grønne arealer mellem bygningerne.

Kornblomstkvarteret

Fra Kornblomstkvarteret er der kun 3 km. til Aalborg Centrum. Dette kvarter grænser mod øst op til Kærby, mod syd til Skalborg og mod vest Hasseris. Du bor tæt på Aalborg Zoo, med skov i baghaven, og med kun 5 min på gåben er du ved både indkøb, vinhandel m.v. Der er ligeledes kun få minutters kørsel til både City Syd og motorvej. Derudover er der kort afstand til bl.a. Kærbyskolen og Stolpedalsskolen. Du får således en skøn og central beliggenhed i Aalborg

Se andre boliger i dette område

Her finder du:

 • Aalborg City

  2,5 km

 • Aalborg Storcenter

  3 km


Relevante links:

  Har du spørgsmål?
 • Lasse Poulsen

 • Ejendomsmægler, MDE
 • Telefon: 96 15 50 00
 • Mobil: 91 23 08 92
 • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud