Lejlighed med to altaner fra 2016

Aalborg, Østerbro

Østerbro 37A, 2. TH.,

Østerbro 37A, 2. TH., 9000 Aalborg

Østerbro 37A, 2. TH., 9000 Aalborg

· Nyere lejlighed fra 2016 med eksklusive tilvalg
· Gulvvarme i hele lejligheden
· To gode altaner
· Tæt på ALT hvad byen har at byde på
· Lys og rummelig lejlighed
· Mulighed for tilkøb af p-plads i kælder
· Pulterrum medfølger, med plads til opbevaring

Lejligheden, som er beliggende på Østerbro er placeret midt blandt alt hvad byen har at byde på. Lige ved siden af har du både Meny og Rema1000, så det er nemt at handle dagens nødvendigheder.

Ikke langt herfra har du Østre anlæg, hvor du kan nyde en gåtur i rolige omgivelser eller havnen, som du også kan nyde fra lejligheden. Med en gåtur på 5 min, står du i gågaden, hvor du finder alt inden for shopping, restauranter, cafeer m.m. Er du til kultur, så har du Musikkens hus og Nordkraft tæt ved.

Når du træder ind i denne skønne lejlighed fra 2016, oplever du med det samme, at det strømmer ind med lys fra de store vinduespartier, da entréen er åben. Desuden er her masser af skabsplads til jakker og sko. Fra entréen går du direkte ind i det åbne køkken/alrum og stuen. Køkkenet er af mærket JKE Design. Her får du både eksklusive hårde hvidevarer. I køkken/alrummet kan man rigtig samle familien, her er god plads og selvom man står i køkkenet kan man sagtens konversere med sine gæster, da det er åbent og rummeligt.

Fra alrummet er den ene altan, denne er sydvendt. Her kan du nyde morgen- og middagssolen. I forlængelse af alrummet, finder vi stuen. Her er igen god plads og man kan snakke sammen, om man befinder sig i køkken, alrum eller stue, da lejligheden er så åben.
Fra stuen er der adgang til en lukket altan, her kan du kigge ned på fjorden og nyde det nye kvarter på Østre havn. Har du behov for et ekstra værelse, er der mulighed for at opføre et værelse, ved at tage et stykke af stuen.

Udover al dette, rummer lejligheden et master bedroom med garderobeskabe Fra dette værelse er der vindue mod nord.

Derudover har lejligheden et rummeligt og lyst badeværelse, med gulvvarme og bruseniche.

Desuden er her mulighed for tilkøb af parkeringsplads i kælderen, så bilen kan stå tørt og godt.


Aalborg Havnefront

Sommerens sejlskibe lægger til – eller glider stille forbi – netop hér. Aalborgs nye havnefront summer af liv og glæde. Den gamle industrihavn er nu blevet forvandlet til et mangfoldigt samlingssted for kunst, kultur og gastronomi, aktivitet, leg og læring. Gå en lang tur langs den nye havnefront - Her finder du grønne områder, du kan tage en dukkert i havnebassinet, deltage i diverse sportsaktiviteter på sportspladsen eller besøge Musikkens Hus, Nordkraft og Utzon, der danner ramme om Aalborgs nye kulturelle midtpunkt.

Se andre boliger i dette område

Her finder du:

 • Aalborg City

  500 m

 • Indkøb

  100 m


Relevante links:

  Har du spørgsmål?
 • Lasse Poulsen

 • Ejendomsmægler, MDE
 • Telefon: 96 15 50 00
 • Mobil: 91 23 08 92
 • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud