- Solgt -

Lyst og moderne enderækkehus i Vejgård tæt på alt - egen garage

Aalborg, Ninavej

Ninavej 40, Vejgaard, Vejgaard

Ninavej 40, Vejgaard, 9000 Aalborg

Ninavej 40, Vejgaard, 9000 Aalborg


·En god plantegning gør, at huset virker større, end det er.
·Boligen ligger uforstyrret for enden af en lukket vej.
·Fliser rundt om enderækkehuset giver nem adgang til haven.
·Gennemgribende renovering ude og inde i 2016 og 2017.
·Attraktiv beliggenhed med kort afstand til alt.
·Lyst Svane-køkken med Quooker og hårde hvidevarer af god kvalitet.
·Gulvvarme under fliserne i køkken og bad.
·Indbyggede skabe i værelserne sikrer god opbevaringsplads.


Vi tilbyder nu denne eksklusive bolig i Vejgård til dig, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Boligen er gennemgribende renoveret inde og ude i 2016 og 2017 og har alt, hvad I har brug for.

For enden af den rolige vej ligger rækkehuset i et plan med fliser langs endemuren, som giver nem adgang til haven. Har I en bil, kan I parkere i den tilhørende garage.

Plantegningen gør huset på 112 m2 større, end det er og byder på tre reelle værelser. I køkken-alrummet har kokken mange muligheder for gastronomiske udfoldelser i Svanekøkkenet fra 2016, som indeholder alt og lidt til. Det er opbygget af hvide, stilrene elementer med induktionskogeplade, en køkkenhalvø med nedsænket vask med Quooker og en højskabsvæg med integreret ovn og kombiovn, som begge har pyrolyse.

I boligen mærkes det, at der lagt vægt på kvalitet og detaljer under renoveringen. I bryggerset og på badeværelset går elementerne fra Svane igen, og på badeværelset og i køkkenet er der gulvvarme under de ensartede flisegulve, ligesom alle hårde hvidevarer i huset er fra Siemens og Bosch. På det lyse badeværelse med væghængt toilet kan I nyde et dejligt bad under regnbruseren, mens tøjet bliver vasket og tumblet i bryggerset.

Aftenen kan tilbringes i aftensolen i den vestvendte stue med udgang til terrassen i haven. I stuen og på værelserne er der også lagt vægt på detaljerne, og plankegulve fra Junckers går igen og er med til at skabe den røde tråd af høj kvalitet i huset.

Til huset hører også to terrasser, som sikrer sol hele dagen. På terrassen i haven kan voksne samles om et glas vin, mens børnene leger i sandkassen eller plukker frugten fra æbletræet, og fordi boligen er et enderækkehus får I glæde af en ekstra stor have.

Rækkehuset ligger placeret tæt på alt, og naboskabet og ejerforeningen er i top. Der er børnehave, skole, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder i nærheden, og centrum og motorvejsnettet nås nemt.

Interesseret? Kontakt os allerede i dag.