Liebhavervilla i absolut særklasse med en enestående udsigt

Kong Georgs Vej 21, Indre Hasseris

Kong Georgs Vej 21, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

Kong Georgs Vej 21, 9000 Aalborg

En af Hasseris bedste udsigter over området og fjorden.
Unik arkitektegnet villa sjældent udbudt i indre Hasseris.
Beliggende i Aalborg´s svar på ”Beverly Hills” med panoramaudsigt ud over byen og Limfjorden.
Byens smukkeste solnedgang.
Gennemgribende renovering med fokus for detaljen.
Arkitekttegnet terrasse inspireret af Salling rooftop
Fantastisk underetage med fleksibel anvendelighed såsom teenageafdeling eller hjemmekontor – med egen indgang.

Det er stilsikkert, det er gennemgribende, og det er gennemtænkt….

Villaen står smukt og totalt ny renoveret, der har gennemgået en opdatering fra 1980érne til 2020érne og det er her lykkedes her på smukkeste vis, her mødes den oprindelige arkitektur i en ny, spændende og opdateret helhed.

At skabe en sådan symbiose kræver både en sikker sans for renovering og modet til at introducere nyskabelser plus naturligvis en vilje til at bringe de bedste materialer i spil og engagere professionelle håndværkere, der magter at gøre visionerne til virkelighed. Resultatet er en arkitektonisk perle med alt i tidssvarende komfort indenfor og et udeareal der siger spar to.

Ejendommen er renoveret i 2020 med vægt på at gøre den så nem at vedligeholde som muligt. Taget er nyt med ekstra isolering. Der er nye døre, gulve og vinduer. Og der er indlagt en del nye el-kabler. Køkkenet er fra Svane, og bordpladerne er lækre natursten. Der er varme i de fleste klinkegulve. Man får Quooker, hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er Philip Starck.

Der er forskudte plan, loft til kip og masser af arkitektoniske detaljer at lade øjnene hvile på. Her er frem for alt et dejligt, naturligt lysindfald på de 216 m2, der udover de store opholdsrum indeholder soveværelse, to værelser og to badeværelser på boligens hovedetage. Dertil kommer den lyse underetage med adskillige rum af høj kvalitet. Husstandens teenagere vil synes om etagen, ligesom den er velegnet til eksklusivt gæsteområde eller hjemmekontor.

Grunden er anlagt, så den er nem at passe med en robotklipper til plænen og et bunddække, som efterhånden vokser op og gør sig gældende. Der er naturligvis også mulighed for at anlægge både en prydhave med roser og en nyttehave med krydderurter på det 988 m2 store areal.

En del er anvendt på et særdeles dejligt terrasseområde, der er opført i forskudte plan efter inspiration fra Sallings rooftop. Her kan man benytte trappetrinnene som siddepladser og smide en hynde, hvor det passer én bedst i forhold til sol og skygge. Det er ikke vanskeligt at forestille sig, hvor skønt det vil være med en udendørs fest i disse omgivelser.

På terrassens højeste punkt kan man slå sig ned, når man vil nyde den lange udsigt over fjorden, mens solen går ned. Husets herlighedsværdi matcher de øvrige ejendomme her på bakken i det indre af Hasseris, hvor man en gang imellem kan høre vejen blive omtalt som det bedste nordjyske bud på Beverly Hills.

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud