Bofællesskabet - Sundsholmerne - Nørresundby

Nørresundby, Stigsborg Brygge

Stigsborg Brygge, Type C, Bolig 9, Type C, Bolig 9

Stigsborg Brygge, Type C, Bolig 9, 9400 Nørresundby

Stigsborg Brygge, Type C, Bolig 9, 9400 Nørresundby

I gamle dage kaldte man sig en sundsholmer, hvis man boede i dette område nordenfjords. Historisk set har det været et sted, hvor folk gerne vil bo. I dag vil EcoVillage lave sundsholmerne version 2.0 med et bofællesskab i bæredygtige materialer, med økologisk fællesspisning og et stærk lokalt sammenhold. Sundsholmerne er et “urbant”bofællesskab. Hvis man ikke er så meget til dyrkning i stor stil, men hellere vil sidde på altanen og nyde en god bog og et glas vin, for derefter at slentre ned for at indtage dejlig, økologisk mad med resten af fællesskabet, så er det her du skal bo.

Området, hvor Sundsholmerne opføres, hedder Stigsborg. Hele området bliver gennemtænkt af Stigsborg Havnefront. Stigsborg bliver en bydel med alt inden for rækkevidde: Institutioner, skole, fælles medborgerhus, butikker, park, fjorden og vandaktiviteter, og vi håber på en cykelbro til Aalborg. Grønne stræder og gennemtænkte løsninger for parkering og biler

Boligerne vil være rækkehuse og til dels etagebyggeri. I bofællesskabet opføres 64 boliger i mange forskellige størrelser for at øge diversiteten i beboersammensætningen, da vi mener, at det giver et mere dynamisk sammenhold, at alle aldersgrupper er repræsenterede. Der vil være små boliger til enlige, lidt større boliger til enlige med børn, boliger til par uden hjemmeboende børn, samt “store” boliger til den lidt mere klassiske familietype.

Boligerne opføres som ejerboliger og priserne starter ved kr. 1.450.000 kr.

Fælles for alle boligerne er, at de er kompakte, funktionelle og at de kun indeholder de faciliteter, der bruges i hverdagen. Gæsteværelser, kontor og andet der kun benyttes lejlighedsvist, placeres i fælleshuset. Imellem husene vil der være et fællesområde til køkkenhaver, drivhuse, grillområder og leg.
Fælleshuset byder på cirka 750 m2 fælles faciliteter. Fælleshuset kommer til at indeholde blandt andet: Spisesal, køkken, legerum, værksted/cykelværksted, øvelokale, fitnessrum, fælles vaskeri med regnvandsgenanvendelse, tv-stue, kontor-fællesskab, multirum, samt gæste- og teenage-værelser.

SE MERE PÅ WWW.SUNDSHOLMERNE.DK

    Har du spørgsmål?
  • Mariann Nørgaard

  • Liebhaveri, salg & vurdering
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 22 77 33 30
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud