LØNSTRUP - PANORAMA HAVUDSIGT

Sønderklit 13, Lønstrup

Sønderklit 13, Lønstrup, 9800 Hjørring

Sønderklit 13, 9800 Hjørring

· Hel unik beliggenhed med panorama havudsigt 
· Vidunderlig og spændende arkitekttegnet villa 
· Kun de bedste materialer er gode nok her 
· Fantastisk indretning med optimal udnyttelse 
· Her er der tænkt på ALLE detaljerne 
· Unik og super flot vinkælder opbygget på gammel bunker 
· Skøn udendørs pool, hvorfra der er havudsigt 
· Ingen udlejning - kan overtages straks

BELIGGENHED: På et af de absolut bedste og højeste steder i Lønstrup finder man denne arkitektoniske perle af en villa, fantastisk placeret således man udnytter udsigten til både hav, klit og by.

Lønstrup by er et fantastisk sted og med gåafstand til byen er der her rige muligheder for at opleve nogle af de mange kunsthåndværkere der har slået sig ned i byen og driver arbejdende værksted, eller måske besøge en af byens hyggelige restauranter eller caféer, og så slutte dagen af med at se solen gå stille ned i havet ved det lille fiskerleje, alt imens man plasker rundt i den udendørs pool.

BOLIG: Nu udbydes denne fantastiske luksus villa/sommerhus til salg, et sted hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst, et sted hvor kun det bedste er godt nok. Der er i den grad tænkt på detaljer og optimal udnyttelse og man får den helt specielle fornemmelse af, at dette er noget særligt.

Lad det være slået fast allerede her, en fyldestgørende beskrivelse af dette vidunderlige sted vil være ganske umulig at lave - det skal simpelthen opleves for at få alt med, og så vil der stadig være ting man opdager, forundres og glædes over senere..

I 2005 købte den nuværende ejer, som er tømrermester stedet, og brugte derefter nogle år på at udtænke planen for stedet, i 2008 gik en gennemgribende renovering og ombygning i gang, hvor alle de ideer der igennem årene var bygget op, blev iværksat. Man oplever det allerede ved ankomsten til stedet, hvor man kan se tagrender, sternkanter, udluftninger m.m. er udført i kobber, og hvor dele af facaden er beklædte med flot vandret liggende træplanker der står fantastisk til de sort malede Egetræs vinduer og døre der alt i alt giver et flot tidsløst og eksklusivt look.

Indenfor er der heller ikke gået på kompromis og slet ikke med indretningen, der er overalt taget højde for at udnytte den helt unikke og fantastiske panorama havudsigt og kun de bedste materialer er brugt. Man oplever det allerede når man træder ind, idet gulvene er belagt med super flotte Portugisiske naturklinker, lofterne er udført i hvid gips med indbygget firkantede spot i alle rum, og dørene er udstyret med Arne Jacobsen greb alt sammen med til at understrege kvaliteten..
Alt inventar i køkken og badeværelser er UNOFORM i eg og hvid højglans, bordplader i Korian og armaturer i VOLA så også her er der tænkt i kvalitet og alt er flot indbygget i indretningen.

En helt speciel ting der skal nævnes her, er den helt fantastiske vinkælder som man opnår adgang til via. en automatisk glaslåge i køkkengulvet, og hernede åbenbare der sig et helt fantastisk skue, et rum fyldt med hygge, charme og en indretning der tager pusten fra de fleste..

Endelig er der rundt om huset etableret ikke færre end 200 kvm. hårdttræ terrasse der indbyder til udeliv som du ikke kan opnå mange andre steder og der er tænkt meget over at finde læmuligheder. På vestsiden af huset er der nedbygget en flot opvarmet pool, hvorfra man kan ligge og nyde solnedgangen i Vesterhavet. På sydsiden er der lavet et skønt miljø med en delvist overdækket terrasse og på denne side er der ligeledes etableret en stor udendørs 5 personers original JACUZZI, hvorfra der er udsigt ud over Lønstrup by.

Har du lyst til at se og opleve alt dette vidunderlige sted kan byde på, så kontakt os og lad os sammen gå på opdagelse, du vil overraskes mange gange....

    Har du spørgsmål?
  • Hans Henrik Hansen

  • Butikschef - Ejendomsmægler - MDE
  • Telefon: 96 73 20 00
  • Mobil: 23 82 47 47
  • Det bedste valg

Bestil salgsmateriale

Bestil fremvisning

Giv et bud