- Solgt -

Dejlig vinkelvilla på attraktiv beliggenhed i Skalborg

Aalborg SV, Jeppe Åkjærs Vej

Jeppe Åkjærs Vej 26, Skalborg, Skalborg

Jeppe Åkjærs Vej 26, Skalborg, 9200 Aalborg SV

Jeppe Åkjærs Vej 26, Skalborg, 9200 Aalborg SV

· Stort dejligt køkken-alrum
· Dejligt beliggende i Digterkvarteret
· Flotte nyere sorte vinduer fra 2012 i hele boligen
· Soveværelse med walk-in
· Dejlig stor og lys stue
· Fremstår pæn og lige til at flytte ind i

Villaen er beliggende på lukket villavej i roligt kvarter, tæt ved næsten alt. For enden af den blinde sidevej, finder man legeplads til småbørnene. Fra ejendommen er der nem og sikker adgang til skolen, og de mange indkøbsmuligheder i City Syd, er kun en lille cykeltur fra adressen.

Ejendommen fremstår særdeles flot og velholdt, hvor de nyere sorte vinduer står i smagfuld kontrast til de gule mursten. Haven er indrettet med flere hyggelige solterrasser, og er samtidigt nem og overskuelig. For enden af den lange indkørsel, er den rummelige garage, med elektronisk port og separat værksted, godt placeret.

Velkommen indenfor i den smagfulde entré, som på trods af renoveringen stadig har klassiske træk, med den pæne originale garderobe. Dejligt stort køkken-alrum, med stort og brugsvenligt køkken, opført med pæne hvide grebsfrie elementer. Da køkken-alrummet er familiens samlingspunkt, både når det gælder madlavning, lektier og lange snakke, er der opsat pænt troldtektloft med enkelte spots. Villaens store stue har et dejligt lysindfald fra de store vindues partier, som fremhæver de smukke plankegulve. Brug for et ekstra værelse? Så kan man med lethed indrettet et i stuens nord/østlige hjørne. Værelsesgangen fordeler de to børneværelser og soveværelset med walk-in skabet. Boligen har nyere renoveret badeværelse med flotte lyse klinker på gulv og i brusenichen. Pænt badeværelsesmiljø med terrazzo bordplade og væghængt toilet. Badeværelset er opvarmet med gulvvarme. Foruden badeværelset har boligen et gæstetoilet med adgang fra entréen. Udover boligens kvm., byder boligen også på en hyggelig udestue til de hyggelige forårs eller efterårs dage.

Skalborg

Skalborg er en bydel beliggende ca. 6 km syd for Aalborg Centrum. Hér finder man det store indkøbscenter City Syd og Shoppen, sportshal, sportsklub, Sofiendalskolen - og den gamle dyrskueplads bruges til mange aktiviteter i løbet af året – bl.a. ”bagagerumsmarked”. Du bor således i en selvstændig bydel – med kun 10 minutters kørsel til Aalborg Centrum – og ikke mindst lige ved motorvejsafkørsel mod syd- og nord.

Se andre boliger i dette område

Her finder du:

  • Aalborg Storcenter

    800 km

  • Indkøb

    500 m

  • Skolen

    700 m


Relevante links: