Arkitekttegnet udsigtsvilla i Aalborg I sent vil glemme!

Aalborg, Vossvej

Vossvej 10, Indre Hasseris, Indre Hasseris

Vossvej 10, Indre Hasseris, 9000 Aalborg

Vossvej 10, Indre Hasseris, 9000 Aalborg


·Enestående, arkitekttegnet udsigtsvilla i Aalborg
·En af de bedste beliggenheder med panoramaudsigt over byen
·Poolområde med jacuzzi og fitnessrum med sauna
·Eksklusive materialer med gangbro og trappe i glas
·Fantastisk lysindfald fra store vinduespartier
·Flere udgange til svalegang og terrasse
·Udsigt til Limfjorden fra flere rum inklusiv kælderniveauet
·Henrivende træterrasser kombineret med granitsten


Nu udbydes denne unikke liebhaver- villa på en af de bedste beliggenheder i Aalborg til salg. Foruden en panoramaudsigt over byen, pool og fitnessafdeling, så får I her et hjem, der byder på eksklusive materialer og et væld af lækre detaljer, som slet ikke kan beskrives med ord.

Beboelsen breder sig over to niveauer med en kælder, og fælles for de to øverste etager er, at opholdsrum og værelser opdeles af skydedøre. Der er også en stemningsfuld gaspejs i førstesalens ene stue samt i køkken-alrummet.

I finder hoveddøren på første sal, og her bliver I mødt af en stilfuld gangbro i glas. Den åbne struktur kombineret med tagvinduet bidrager derved med et uimodståeligt lysindfald. Der er to stuer, hvor den ene særligt imponerer med en bardisk i stål, og så kan I træde direkte ud på træterrassen, som også prydes af granitsten. Endvidere er der udgang til en altan, så I er sikret en fantastisk udsigt. Afslutningsvist er der også et gæstetoilet.

Det er en oplevelse i sig selv at gå ned af glastrappen, hvor herlighederne fortsætter i stueplanet. Det klassiske Boform-køkken realiserer alle madentusiastens drømme, og køkken-alrummet bliver hurtigt et af Jeres nye yndlingsopholdssteder. Her er der også et disponibelt rum.

I kan indrette jer med en separat forældreafdeling, hvor der både er et walk-in-closet og et nydeligt badeværelse. Derudover er der to værelser med udgang til den fine svalegang og udsigt til Limfjorden.

I får endnu et badeværelse i kælderen samt et bryggers og hele seks disponible rum med spændende anvendelsesmuligheder.

I kan også se frem til et henrivende poolområde med jacuzzi samt et fitnessrum med sauna. Der er flere solrige terrassemiljøer, og så omkranses grunden af flotte bøgehække.

Denne ejendom er næsten for god til at være sand, og den skal opleves med egne øjne og sanser!

    Har du spørgsmål?
  • Jette Gudiksen

  • Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
  • Telefon: 96 31 60 00
  • Mobil: 23 41 64 14
  • Det bedste valg

Bestil salgsopstilling

Bestil fremvisning

Giv et bud