3V’er stuelejlighed med terrasse og skøn beliggenhed i Hasseris

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Blegdalsparken 65, ST. TV., 9000 Aalborg

Blegdalsparken 65, ST. TV., 9000 Aalborg

· Stuelejlighed med mulighed for at sætte sit eget præg
· Attraktiv beliggenhed i roligt område i Hasseris
· Dejlig udsigt til både Limfjorden og Egholm fra terrassen
· Pænt badeværelse med lyseblå fliser på væggene
· Stor, lys stue med mange indretningsmuligheder
· Hyggeligt køkken med plads til et mindre spisebord samt stole
· Kort afstand til indkøb såsom Fakta, Føtex og Rema1000
· Tæt på Zoologisk Have


Leder du efter et hjem nær Aalborg, hvor du kan få lov til at sætte dit eget præg? Så læs med her, da lejligheden på Blegdalsparken 65 i Hasseris sikkert er noget for dig. Her får du en bolig med en fin planløsning, som tilmed har en fantastisk beliggenhed tæt på dagens fornødenheder. Som en ekstra bonusinformation er der fra terrassen, særligt i vinterperioden, en skøn udsigt til Limfjorden og Egholm, og inden for de sidste to år, er vinduer i stue, køkken og soveværelse blevet udskiftet.

Når du åbner hoveddøren, befinder du dig i en rummelig fordelingsentré med pæne, indbyggede skabe, hvor der er godt med plads til ovetøjet. Bag døren på din venstre hånd gemmer sig et ældre, funktionelt vinkelkøkken, og fortsætter du ligeud, kommer du ind i et indretningsvenligt soveværelse. I den store, sydvendte stue falder et pragtfuldt lysindfald, og trækker du foldedørene til side, finder du yderligere en stue med parketgulv, der er mulig at indrette som et værelse, hvis dette ønskes. Endelig har lejligheden et velholdt badeværelse med både gulvvarme, badekar og bruseniche, og her står desuden et helt nyt toilet samt en Bosch-vaskemaskine.

Udenfor får du din egen, sydvendte terrasse og en mindre, tilhørende have med små buske og bede. Foruden de grønne arealer råder ejendommen over et gæsteværelse, der kan lejes til overnattende gæster, et kælderrum og en tørrekælder. Endvidere er der gode, offentlige parkeringspladser lige i nærheden.

Du kan se frem til at bo i et roligt område med få minutters gang til en busforbindelse, som fører dig til Aalborg Busterminal. Der er ligeledes kort afstand til flere indkøbsmuligheder, hvorfor hverdagen glider let, og du får heller ikke langt til den dejlige Aalborglund Skov samt Zoologisk Have.

Lyder denne bolig som noget for dig, så kontakt os for en fremvisning.
  • Bolig 88
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1974 / 1986
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Afstande
  • Aalborg Storcenter 4 km
  • Bådehavnen 2 km
  • Centrum 3 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

DET BEDSTE VALG
Til toppen