INDBYDENDE LEJLIGHED MED HAVUDSIGT

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Sverigesvej 6, 1. 4., 9480 Løkken

Sverigesvej 6, 1. 4., 9480 Løkken

· Havudsigt fra begge etager
· Storslået udsigt over byens tage og Vesterhavet
· 100 m. til stranden og 200 m. til Løkken Torv
· 2 velindrettede og lyse etager
· Mulighed for 80%-belåning uden bopælspligt
· Egen parkeringsplads på Sverigesvej
· Aflåst kælder med god plads til cykler m.m.
· Veldrevet ejerforening med god vedligeholdelsesplan

BELIGGENHED:
Kom med på Sverigesvej 6 i Løkken, og oplev denne liebhaverlejlighed midt mellem Løkkens moleleje og torv. Her har man mulighed for at nyde ferien, at bo helårs og/eller udleje.
På Sverigesvej 6 har man kort gåafstand til alt i Løkken. Oplev hvor hurtigt man står ved fiskekutterne på stranden, eller på det nyligt istandsatte moleleje, som virkelig er en oplevelse værd.
I og omkring Løkken kan ferien nydes i allerhøjeste grad, og har man lyst til en shopping tur, restaurant eller café-besøg, at besøge et af byens is-huse eller tøj - og brugskunstbutikker - ja så er Løkken en sikker vinder. Hjemvendte kuttere sælger landets friskeste fisk fra stranden.
Er man til mountainbike, løb, kitesurfing, paraglidning, eller måske fiskeri fra molen, så ligger det hele lige udenfor døren. Og der er under 10 minutters kørsel til Løkken Golf.
Drager man lidt nordpå finder man Rubjerg Knude Fyr og Lønstrup by som byder på både naturskønne, kunstneriske og kulturmæssige oplevelser for enhver.

BOLIG:
Adgang til lejligheden sker via østvendt svalegang, hvor man også kan nyde morgensolen ved eget cafébord. Lad os sammen træde indenfor og opleve de 122 m2 fordelt over 1. sal med 67 m2 - og 2. sal med 55 m2.
1. salen indeholder rummeligt vindfang, stor gang med trappe til 2. sal, 2 rigtig pæne badeværelser med brusenicher, toiletter og vaskemaskine, soveværelse med havudsigt samt værelse med havudsigt. Stort alrum med køkken.
Går man op af trappen træder man ind på den store og yderst indbydende 2. sal, hvor man fra køkken, stue og altan kan nyde den prægtige udsigt til både havet og Løkkens vartegn. Her kan man sidde i timevis sammen med venner og familie - udsigten alene er helt fortryllende. 2. salen byder på en stor opholds - og spisestue, og åbent og indbydende køkken hvorfra middagen kan tilberedes i godt selskab. Det er også på 2. sal man finder et godt gæsteværelse.
Boligen er vedligeholdt til punkt og prikke.

EJENDOMMEN:
Ejendommen var i tidernes morgen byens Strandhotel, og indeholder i dag 6 lejligheder med havudsigt, opført i 1996, og med tilhørende kælder. Ejendommens stueetage indeholder butikslokaler og er netop udlejet. Der er kabel-tv og Wi-Fi. Boligen og ejendommen fremstår velholdt, med en veldrevet ejerforening, og er med sikkerhed et besøg værd!
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet Altan / Tagterrasse
  • Bolig 122
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 2
  • Opført 1926 / 1996
Løkken

Velkommen til Løkken – byen for alle på alle årstider. Her har du flere dagligvarebutikker, specialbutikker  – børnevenlige strande – aktiv ferie – hyggelige restauranter – café – barer og diskotek – kunst og kultur. Skøn atmosfære og afslapning hele året. Mærk stemningen omkring midtbyen, og ikke  mindst den lange strand ved det skønne Vesterhav og det hyggelige fiskermiljø fra gammel  tid. Løkken tiltrækker ligeledes børnefamilier – med både skole, sportshal, børnehaver, svømmehal og ikke mindst golfklub. Hver time hele døgnet rundt kommer du nemt med bus til de større byer Aalborg og Hjørring.

Afstande
  • Løkken by 0 m.
  • Stranden 0 m.
Relevante links

Har du spørgsmål?

Palle Andersen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen