Udsigt til Limfjorden - Moderne 5-vær. - Sydvendt altan

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

med altan og udsigt, Vesterbrogade 4A, ST. TV., 9400 Nørresundby

med altan og udsigt
Vesterbrogade 4A, ST. TV., 9400 Nørresundby
Udsigt til Limfjorden - Moderne 5-vær. ejerlejliged - Sydvendt altan - Flot køkken og bademiljø

· Skøn udsigt mod syd og over gårdhaven og videre til Limfjorden
· Attraktiv beliggenhed 2 min gang fra butikkerne på Nørresundby Torv
· Gåafstand til både Limfjordsbroen og den nye Kulturbro
· Lejligheden er ekstra rummelig med hele 131 m²
· 2 smukke og højloftede stuer én suite og hele 3 værelser
· Sydvendt altan med udsigt til Limfjorden
· Flot bademiljø og ekstraordinært med nyt gæstetoilet
· Flot gårdhavemiljø med smukke træer og bænke
· Gode parkeringsforhold og mulighed for garage

BELIGGENHED
Denne klassiske rødstensejendom har en yderst attraktiv beliggenhed centralt i Nørresundby. Her er man nemlig tæt på Limfjorden, havnepromenaden og Nørresundby Torv. I nærheden er der gode indkøbsmuligheder og hyggelige grønne områder. Der er ligeledes gåafstand til Aalborg Centrum, hvor man finder alt hvad hjertet begærer.

INDRETNING
Fra opgangen bliver man budt velkommen via lejlighedens rummelige fordelingsentré, som giver adgang til alle lejlighedens rum. Bevæger man sig ind i lejligheden, finder man et moderne køkken i lyse materialer med både over- og underskabe, her er der god plads til både madlavning og opbevaring.

Lejligheden er indrettet med 2 store stuer én suite. Stuerne er forbundet via elegante franske døre, og har begge vinduespartier mod syd, således at stuerne oplyses af solen det meste af dagen.

Ligeledes er der udsigt til Limfjorden fra begge stuer. Fra den ene stue er der adgang til en hyggelig sydvendt altan med udsigt over det grønne gårdmiljø til den smukke fjord.

Lejligheden er indrettet med et stort soveværelse, hvor der er skøn lang skabsvæg.

Udover soveværelset har lejligheden 2 indretningsvenlige værelser, som egner sig til alt fra soveværelser, til kontor eller gæsteværelse.

I den ene ende af lejlighedens fine fordelingsentré, hvor der desuden er plads til både overtøj og møblement, er der adgang til et elegant badeværelse med stor bruseniche og flotte lyse klinker.

Derudover har lejligheden, som noget helt usædvanligt, tillige et nyere gæstetoilet.

Bagved ejendommen ligger et hyggeligt gårdmiljø indrammet af buske og udstyret med bænke. Her kan man sidde uforstyrret og nyde tilværelsen i den friske luft.

Bag ejendommen er der ligeledes parkeringsfaciliteter for beboerne, samt mulighed for garage.
  • Bolig 131
  • Kælder 7
  • Værelser 3
  • Stuer 2
  • Etager 1
  • Opført 1957
Nørresundby Havnefront

I daglig tale kaldes byen ”Solsiden”, da man hér ofte oplever sollysets genskin i Limfjordens bølger. Og netop beliggenheden ned mod Limfjorden og den imponerende udsigt til Aalborgs Havnefront, har i de seneste år betydet særdeles stor byggeaktivitet med attraktivt beliggende beboelsesejendomme. Nørresundbys nyrenoverede havnefront, de skønne grønne områder omkring Lindholm Strandpark, gode indkøbsmuligheder og den korte afstand til Aalborg midtby, gør Nørresundby til et oplagt valg for unge såvel som ældre og børnefamilier.

Sælger udtaler sig

Jeg vil gerne fremhæve lyset, der strømmer ind af de 2 sydvendte stuer.

Afstande
  • Aalborg City 1,2 km
  • Centrum 100 m
  • Havnefronten 50 m

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG
Til toppen