ARKITEKTONISK PERLE MED SUBLIM UDSIGT

Nordtoft 40, 9000 Aalborg

Nordtoft 40, 9000 Aalborg
· Enestående villa på 311 etagemeter på toppen af Hasseris med 360 graders udsigt
· Kompromisløs kvalitetsmaterialer og yderst eksklusive hvidevarer
· To indbydende badeværelser, hvoraf det ene har et dejligt badekar
· Fire mulighedsfyldte værelser, hvor kun fantasien sætter grænser
· Skøn køkkenø som samlingspunkt for madlavning og socialt samvær
· Stort opholdsmiljø med åben planløsning mellem køkken og stue
· Anvendelsesrig underetage i total boligkvalitet med bl.a. multirum
· Attraktiv beliggenhed nær hverdagens gøremål og sublim udsigt

Beliggenhed:
Boligen har en fantastisk beliggenhed placeret på toppen af Hasseris. Det er et attraktivt område med et hav af fordele, der giver jer det hele på en og samme tid. Baggrundsbilledet spænder fra åbne grønne arealer med stisystemer samt skovens tætte trækroner til gribende udsigt over Limfjorden. Skoler, daginstitutioner, Zoo og handlemuligheder er tæt på, men samtidigt så tilpas væk at der ikke er gener fra trafikstøj mm.

Facade:
Denne enestående og vovede liebhaver-villa fra år 2017 rejser sig imponerende og kunstnerisk i al sin magt og vælde. Den præsenterer sig med en vedligeholdelsesfri facade af beton, og er beklædt med adskillige kobberindækninger, og den brune nuance skaber smuk synergieffekt med betonfacaden. Der er i øvrigt et stort kælderrum under den overdækkede parkeringsplads. Store vinduespartier er gennemgående i stort set hele boligen, som giver et fantastisk lysindfald. Når udendørsbelysningen er tændt om aftenen får huset svævende effekt.
Ejer har naturligvis sikret sig, at haven passer til boligens stil og tilmed er nem at holde. Billederne taler vel egentlig for sig selv. Selvom boligen udstråler en arkitektonisk æstetik, er den også funktionel, og lever op til den moderne store families behov.

Materialer indendørs:
Der er en rød tråd i forhold til eksklusivt og kompromisløst materialevalg i hele boligens 311 etagemeter, hvilket helt klart er en af boligens forcer. Her kan følgende lækre detaljer fremhæves: -De ensartede store grålige flotte klinker er gennemgående på alle etager. Samtlige hvidevarer er topmodeller fra Miele. Fuld udtræk af Vola i børstet kobber i hele boligen. Sågar bundpropper til vaske og håndtag til ovne er specialspraymalet i kobberfarve for at få det hele til at matche. Det enestående køkken er ligesom de to indbydende badeværelser indrettet med Unoform-inventar i røget eg samt corian-bordplader. På begge badeværelser brydes de hvide vægge af enorme vægklinker i irret kobberlook ved bruseområdet og gyldne mosaikker omkring vaskene. De rustikke mursten fra Petersen Tegl i kælder samt køkken skaber kant til det lyse indtryk. Samtlige dørhåndtag er i messing fra Arne Jacobsen.

Kælder:
Der trædes ind over dørtærsklen til en velindrettet villa i tre plan, som forbindes af den smukkeste elegante spindeltrappe. Underetagen i total boligkvalitet udfolder sig med et multirum, hvor der er flere anvendelsesmuligheder, f.eks. kan indrettes vinrum eller hjemmebiograf. I kælderetagen er der endvidere et depotrum, et bryggers samt et badeværelse med bruseniche og badekar. Der er desuden en stor nedsænket ugeneret terrasse, hvor der bl.a. er plads til jacuzzi.

Stueetage:
Fluks bemærkes den smarte planløsning på stueplan bestående af et badeværelse og hele fire værelser, hvoraf tre har udgang til egen
terrasser. Specielt de to børneværelser mod syd, har det flotteste lysindfald og en henrivende udsigt.

1.sal:
WAUW, her mødes I af en sublim panoramaudsigt, og kommer virkelig i højden med den omskiftelige natur. Oplev bl.a. skibe der krydser Limfjorden, udsigt til Egholm og solnedgang på 1. parket. Det er sågar muligt at spotte fly, som letter og lander i lufthavnen. Dette er villaens absolutte samlingspunkt, køkken-alrummet, i åben forbindelse med stuen. Rummet fremstår med et vidunderligt listeloft og betagende lysindfald i lighed med resten af boligen, og her kan I se frem til tre solrige altaner og en stor skøn tagterrasse. Dette rum sætter i særdeleshed prikken over iet, og bliver selvfølgelig yndlingsopholdsstedet.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 11.900.000
 • Udbetaling 595.000
 • Netto 42.328
 • Ejerudgift 3.708
 • Varmeudgift 859
 • Energimærke A2010
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 196
 • Kælder 115
 • Grund 788
 • Garage 30
 • Udhus 30
 • Værelser 5
 • Stuer 1
 • Etager 3
 • Opført 2017

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen