Moderniseret, toværelses lejlighed midt i Aalborgs pulserende byliv

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Slotsgade 29, 1. TV., 9000 Aalborg

Slotsgade 29, 1. TV., 9000 Aalborg
· Dejlig, toværelses lejlighed i hjertet af Aalborg
· Bo tæt på havnen, Magasin og de hyggelige gågader
· Nyere køkken og badeværelse med gedigne materialevalg
· Indretningsvenligt soveværelse og skøn stue
· Velholdt ejendom, der oser af klassiske detaljer
· Privat parkering i fællescarporten
· Afskærmet fællesgård, hvor solen kan nydes i ro og mag


Vil du bo midt i Aalborgs pulserende byliv - og gerne på den klassiske facon? Så tag med til Slotsgade 29, hvor der på første sal ligger en skøn, toværelses lejlighed - perfekt til både singlen og parret.

Boligen befinder sig i en klassisk ejendom fra 1889 med en nærmest ikonisk, hvidpudset facade, som brydes af røde dannebrogsvinduerne. På den ene side breder havnefronten sig ud - på den anden udfolder Aalborgs bykerne sig. En ekstra force ved lejligheden er desuden den fælles carport, som giver læ til bilen.

Hjemmet er løbende vedligeholdt, herunder med et badeværelse fra 2015 og et køkken fra omtrent 2017. Det er tydeligt, at der er anvendt kvalitetsmaterialer begge steder, da de fremstår indbydende og moderne.

Boligen tilgås gennem en fordelingsentré med badeværelset på højre hånd. Du bemærker straks, at det har en skøn størrelse, og brusenichen brillerer med flotte mosaikfliser, der giver rummet karakter. Ligefremme får du et lækkert køkken med hvide fronter, plads til en hyggelig spisekrog og et fabelagtigt lysindfald fra den vestvendte franske altan. Soveværelset lader sig let indrette, og i den vidunderlige stue pryder et flot trægulv, mens morgensolen vælder ind gennem vinduerne.

Udenfor fuldendes hele herligheden med en afskærmet fællesgård, hvor du kan nyde solen i fred og ro. Fortsætter du derimod ud på gaden, kan du enten slentre ned til den pragtfulde havnefront, mod Aalborgs kulturcentrum eller ind til midtbyens gågader og spisesteder.

Kan du se det for dig? Bestil en fremvisning allerede i dag.
  • Bolig 76
  • Værelser 1
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1889 / 1981
Aalborg Midtby

Her finder du et væld af spændende specialforretninger og spisesteder samt et unikt miljø med historiske bygninger og en særlig nordjysk ånd. Det hyggelige gågademiljø fordeler sig ud fra Nytorv og byder på utallige shopping muligheder samt diverse hyggelige kaffebarer og caféer.

En af Aalborgs mange hjertesager er det veletablerede studiemiljø. Herunder kan fx nævnes Studenterhuset og Nordkraft, som byder på alt fra uddannelses- og sportsfaciliteter til kunst og koncerter. Gå ej heller glip af en gåtur langs den flotte nye Havnefront, hvor du finder bl.a. Utzon Center og Musikkens Hus.

Afstande
  • Aalborg City 0 km
  • Bådehavnen 1 km
  • C. W. Obels Plads 500 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

DET BEDSTE VALG
Til toppen