Fuldmuret et plans dobbelthus i Hasseris

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Gl. Hasseris, Toften 5B, 9000 Aalborg

Gl. Hasseris
Toften 5B, 9000 Aalborg
· Hyggeligt og sjældent udbudt 1/2 dobbelthus
· Central beliggenhed i Hasseris
· Fuldmuret hus med tegltag og integreret carport.
· Enkel og fordelagtig planløsning til familien.
· Opholdsmiljø som familiens naturlige samlingspunkt.
· Tre indretningsvenlige værelser - det ene med indbyggede skabe.
· Skøn have med græsplæne, der er nem at vedligeholde.
· Pragtfuldt terrassemiljø til grill og havemøbler.

På Toften 5B i Hasseris ved Aalborg ligger dette sjældent udbudte dobbelthus på 112 m2 og venter på at skabe minder for sine næste ejere. I kommer til at bo på en stille vej med en ganske central beliggenhed, som giver jer gåafstand til alle hverdagens fornødenheder. Indenfor en radius af blot én kilometer fra boligen befinder sig således Gl. Hasseris Skole, daginstitution, fritidsaktiviteter, offentlig transport og indkøbsmuligheder. Søndagsudflugten kan passende gå til Aalborg Zoo og i dagligdagen kan pendleren glæde sig over nærheden til motorvejsnettet, som nås efter få minutters kørsel. Kort sagt kan I glæde jer til en fordelagtig placering, som får familielivet til at glide ubesværet.

Det fuldmurede etplanshus er fra 1987 og fremstår velholdt og indflytningsklart med en nydelig rødstensfacade og matchende tegltag. Ved ankomsten parkerer I bilen i den integrerede carport, som har et skur til opbevaring tilknyttet. Herefter træder I over dørtærsklen til jeres nye hjem, som har en lys og luftig atmosfære. I entréen kan I hænge overtøjet og stille skoene, og bag døren på jeres højre side ligger gæstetoilettet. Lige fremme møder I opholdsmiljøet, som naturligt vil komme til at fungere som familiens samlingspunkt i den travle hverdag, både når det gælder lektielæsning ved spisebordet og madlavning. Køkkenet tilbyder god opbevaringsplads til køkkengrejet bag de hvide, grebsfrie fronter, så den massive træbordplade holdes fri til hjemmekokken kulinariske udfoldelser. Når alle er mætte, kan I trække jer tilbage til det behagelige sofaarrangement, som I med fordel kan anbringe foran stuens brændeovn til afslappende stunder.

Ydermere kan I se frem til tre fine værelser med flotte trægulve, hvoraf det ene har faste, indbyggede skabe og bordplade. Værelserne kan indrettes lige efter jeres behov, uanset om det er som børneværelser, kontor eller hobbyrum. De deles om det nydelige badeværelse med bruseniche, marmorbordplade ved håndvasken samt gulvvarme, så I ikke fryser om fødderne. Afslutningsvis er der installeret nyere vaskefaciliteter med vaskemaskine og tørretumbler i det praktiske bryggers, hvor der er udgang til terrassen på husets ene side. På husets modsatte side udfolder endnu en terrasse sig - denne med udgange fra både stuen og det ene værelse. Her kan I placere havemøbler og grill, så I er klar til at invitere venner og familie til hyggelige arrangementer under åben himmel, når det danske vejr viser sig fra sin bedste side. Den skønne have er desuden anlagt med en græsplæne og er nem at vedligeholde.

Kontakt os for en fremvisning.
  • Bolig 112
  • Grund 912
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1987

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen