BLOKHUS - SDR. I BY OMRÅDET

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Ved Skoven 6, 9492 Blokhus

Ved Skoven 6, 9492 Blokhus

· Fantastisk beliggende sommerhus
· Fremstår i super flot stand
· Gode materialer overalt
· Flot køkken i hvide elementer
· Store terrasser rundt om huset
· Kort afstand til stranden
· Tæt ved byen
· Ingen udlejning og kan overtages straks

BELIGGENHED: På en af de veje i Blokhus, hvor der meget sjældent udbydes boliger til salg finder man dette skønne og rummelige sommerhus. Det oprindelige hus er opført i 1980 og totalmoderniseret samt tilbygget i 2005 - seneste har det fået nyt tag, nye vinduer og døre samt ekstra isolering i 2011, således huset i dag fremstår utrolig flot og indbydende.
Fra huset er der gåafstand til en af Danmarks vel nok bedste badestrande og ligeledes er der gåafstand til Blokhus by, som igennem de seneste år har udviklet sig til en af Vestkystens mest besøgte badebyer. Her er der et stort udbud af hyggelige specialforretninger, supermarkeder, og dejlige restauranter, der alle er med til at gøre et besøg i byen dejligt..

BOLIG: Dette skønne sommerhus er beliggende på en dejlig grund, hvor huset er bygget flot ind i området og fremtræder utrolig flot og meget indbydende. Det første man møder er de store dejlige terrasser der omkranser hele huset, disse er med til at give nogle fantastiske ude oplevelser hele året rundt.
Velkommen indenfor i dette dejlige hus...
I entréen får man allerede fornemmelsen af, at her er der tale om et rigtig hyggeligt og dejligt hus - videre frem kommer man ind i en skøn opholdsstue, der med sine synlige spær og højt til loft giver et fantastisk rum. I stuen findes der ligeledes brændeovn og udgang til en dejlig overdækket terrasse, og i forbindelse med stuen er der åben adgang til et super lækkert køkken i hvide elementer og med alt i hårde hvidevarer.
I huset er der endvidere indrettet soveværelse og 3 fine soverum, samt et virkelig flot og indbydende badeværelse med bruseniche og flot vaskearrangement.
I forbindelse med den dejlige overdækkede terrasse er, der ligeledes et godt isoleret udhus på ca. 5 kvm.

UDLEJNING: Der er ingen udlejningsaftale på dette hus og det kan overtages straks.
  • Bolig 102
  • Grund 3.326
  • Udhus 5
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1980 / 2005
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 500 m
  • Stranden 400 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen