Utrolig charmerende villa i Hasseris

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Hasseris, Kong Hans Gade 8, 9000 Aalborg

Hasseris
Kong Hans Gade 8, 9000 Aalborg
Utrolig charmerende villa i Hasseris!

·Engelsk inspireret stil
·Charmerende detaljer - bl.a. oriiginale stuklofter
·Total autentisk og meget velholdt
· Unik kvalitetsejendom
· Mange unikke detaljer
· Skøn gammel have
· Lige ved Klostermarksskolen


Denne kvalitetsvilla byder på hele 315 velholdte og stilsikre etagemeter med tilhørende garage og havehus. Huset ligger på en stor, flot lukket grund midt i Hasseris og tæt på Aalborg Centrum.

Ejendommen er opført i år 1898, og du kan stadig finde spor i kælderetagen og den øvrige bolig, der vidner om ejendommens spændende historie igennem tiden.

Fra du træder ind i boligens imponerende hall, vil du med det samme bemærke den sikre engelskinspirerede stil. Flotte massive døre og træpaneler er bevaret og er således med til at skabe en særlig, charmerende atmosfære. Ligeledes er der originalstuk overalt i stuerne og den mest fantastiske havestue.

Der må påregnes udgifter til istandsættelser, men du kan komme langt ved at blotlægge plankegulvene flere steder samt male og udskifte badeværelse og køkken.

Boligens stueplan er indrettet med to store stuer en suite med ekstra højt til loftet. I den ene stue sørger den mest fantastiske originale kamin for hygge og varme, mens sollyset strømmer ind gennem store vinduespartier i begge rum. Her er der også udgang til havestuen. Forstuen har den mest charmerende karnap hvor morgensolen kan nydes. Spisestuen har direkte adgang til anretterkøkken. Alt er holdt i oprindelig og meget velholdt stil.

Førstesalen er indrettet med et stort soveværelse med adgang til badeværelse, toilet og herudover 3 store værelser og 1 herreværelse. Fra det store soveværelse er der adgang til en skøn altan.

I kælderen er der rig mulighed for at få lige det ekstra plads, som gør familielivet sjovere. Den er høj og byder blandt andet på 3 gode, disponible rum. Kælderen er god og ryddet og står dermed lige klar til, at du kan gøre den i stand og få det hobbyrum, du altid har drømt om.

Haven er en helt unik perle med de mest fantastiske kroge, hvor solen kan nydes hele dagen.

Velkommen til Kong Hans Gade 8 - en charmerende og stilsikker ejendom med masser af muligheder.
 • Bolig 250
 • Kælder 65
 • Grund 918
 • Garage 25
 • Værelser 3
 • Stuer 3
 • Etager 3
 • Opført 1898
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Afstande
 • Aalborg City 500 m
 • Indkøb 600 m
 • Institution, pasningsmuligheder 900 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen