SALTUM STRAND - hyggeligt sommerhus

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Lyngsletten 3, 9493 Saltum

Lyngsletten 3, 9493 Saltum

· Super hyggeligt sommerhus
· Beliggende på en stor kuperet grund
· Skøn opholdsstue med udgang til terrasse
· Hyggeligt indrettet med loft til kip
· Kun ca. 1.200 m. til stranden
· Fin integreret garage
· Et hus med masser af potentiale
· Ingen udlejningsaftale - kan overtages straks

BELIGGENHED: Så snart man drejer af ved den flotte landsbykirke i Saltum og kører ud mod vandet, fornemmer man den helt specielle stemning der er i området ved Saltum Strand. Turen går forbi det historiske gæstgiveri Fårup Skovhus, forbi de hyggelige lyngsletter og pludselig er man ved den lille hyggelige sommerhusvej Lyngsletten, og her finder man hurtigt frem til nr. 3, et super hyggeligt og charmerende sommerhus.

BOLIG: Vel ankommet tages huset straks i betragtning, og lad det være sagt med det samme, det er ikke stort, men det er super hyggeligt og utrolig charmerende indrettet, og for den kreative kan dette sted hurtigt omdannes til et fantastisk fristed.

Selve huset er indrettet med en fin entré, et pænt badeværelse med håndbruser, 2 mindre soveværelser (kunne let laves til et stort), en super hyggelig opholdsstue med trægulv og loft til kip samt i åben forbindelse med et fint og hyggeligt køkken.

Der er rig mulighed for at bygge til huset, eller måske bruge det eksisterende sommerhus som gæste anneks og så bygge et nyt sommerhus på grunden, ja kun fantasien sætter grænse....

UDLEJNING: Ingen udlejningsaftale - kan overtages straks.
  • Bolig 50
  • Grund 3.200
  • Garage 15
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1965
Saltum

Området er især kendt for sine fantastiske naturområder med mulighed for spændende gåture eller cykelture til stranden og ikke mindst Blokhus og Løkken. Herfra er der kort afstand til masser af aktiviteter for familien, såsom Fårup Sommerland, Fårup Skovhus, Legeplads, Golfbane, Fodboldgolf, ActionHouse samt badebyerne Blokhus og Løkken. Der er skønne sandstrande ved Saltum – og flere sommerhuse ligger i tæt gåafstand til vandet.  En skøn by/område, hvor du også finder gode indkøbsmuligheder og hyggelige specialforretninger.

Afstande
  • Blokhus by 5200 m
  • Stranden 1200 m.
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen