Stilren moderniseret villa i Frejlev

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Frejlev, Kalmanparken 78, 9200 Aalborg SV

Frejlev
Kalmanparken 78, 9200 Aalborg SV
· Totalmoderniseret villa i Frejlev.
· Kort afstand til City Syds butikker og midtbyens kulturliv.
· Lækker og stilren indretning.
· Masser af opbevaringsplads bag skydelågerne.
· Fire skønne værelser og mulighedsfyldt garage.
· Socialt og åbent køkken-alrum, hvor familien kan samles.
· Pragtfuld, solorientereret træterrasse på 80 m2.
· Børnevenligt og roligt nabolag med kort til skole og indkøb.

Velkommen til Kalmanparken 78 i Frejlev nær Aalborg. Her finder I denne sublime etplansvilla, der er både stilren, moderne og fuldt ud indflytningsklar.

Den hvidmurede ejendom er siden 2007 blevet gennemgribende istandsat. 2007 bød på vedligeholdelsesfri Velfac-vinduer og et nyt betontagstenstag. I 2013 blev træterrassen anlagt, og i 2018 kom der ny flisebelægning rundt om huset, samtidig med at og gavle, udhæng og terrassen blev malet.

Både bryggers, køkken og begge badeværelser har fine HTH-elementer, og der er ens lysspots i hele huset. Gulvene i gangen, badeværelset og gæstetoilettet prydes af flotte, italienske klinker med indlagt gulvvarme, og i værelser og opholdsrum er der lagt et pænt Timberman-parketgulv. Badeværelse og gæstetoilet har håndvaske og et badekar fra Duravit, og både her og i køkkenet kan I også glæde jer over Vola-armaturer.

Når I ankommer til adressen, kan I udforske den fuldmurede garage på 30 m2. På nuværende tidspunkt anvendes den som træningsrum, og hvis I har behov for det, kan den nemt inddrages til boligarealet. Indenfor udfolder 149 velindrettede m2 sig. Her er fire dejlige værelser, hvoraf især garderoberummet og forældresoveværelset brillerer med meget opbevaringsplads bag glasskydelågerne.

I det åbne og sociale opholdsrum kan I se nærmere på det hvide vinkelkøkken med et væld af udtræksskuffer, og stuen opdeler sig herligt i to sektioner - adskilt af en lækker Lotus-pejseindsats, som spreder hygge og varme. Udenfor breder en lukket og nem have sig ud med mange frugtbuske og en fantastisk, sydvendt træterrasse på 80 m2 - perfekt til familiens grillaftener i sommerhalvåret.

Den børnevenlige beliggenhed på en rolig, blind vej gør familielivet nemt. Inden for halvanden kilometer finder I daginstitution, Frejlev Skole, REMA 1000 og skoven. Aalborg Storcenter er få minutters kørsel fra adressen, mens turen til midtbyen kan klares på et kvarter.

Kan I se det for jer? Bestil en fremvisning.
  • Bolig 149
  • Grund 775
  • Garage 30
  • Værelser 5
  • Stuer 2
  • Etager 1
  • Opført 1973
Frejlev

Først og fremmest en vellykket oplandsby tæt ved Aalborg. Der er ca. 3.000 indbyggere i Frejlev, og byen vokser stille og roligt – ikke mindst med nye indbyggere i den seneste udstykning på Griegsvej - lige ved skole og idrætshal m.v. Der er i Frejlev et godt sammenhold, en aktiv borgerforening, stor flot hundeskov, en ekstra idrætshal er kommet til og endvidere flere indkøbsmuligheder i byen. Du bor i Frejlev tæt på storbyens arbejdspladser og tæt på storcentrets mange tilbud – og samtidig kan du lade dine børn vokse op i gode kår og trygge omgivelser i et mindre bysamfund. 

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen