Herregårdskvarteret med udsigt

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Lerkenfeltvej 18, 9200 Aalborg SV

Lerkenfeltvej 18, 9200 Aalborg SV
· Pragtfuld beliggenhed i Herregårdskvarteret med en flot udsigt.
· Skøn planløsning med forældre- og børneafdeling.
· Nydeligt køkken-alrum, hvor hjemmekokken får de bedste rammer.
· To gode badeværelser med gulvvarme.
· Dejlig, stor og lys stue med mange vinduer.
· Praktisk bryggers med egen indgang.
· Stor kælderetage med dobbelt garage og tre disponible rum.
· Herligt udendørsmiljø med have og solrig fliseterrasse.

Nu kan I blive de næste glade ejere af villaen på Lerkenfeltvej 18 i Aalborg. Jeres kommende hjem ligger i det attraktive og børnevenlige Herregårdskvarter på en skråning, hvorfra I får en pragfuld udsigt til de naturskønne friarealer i området. Fra adressen er der kort afstand til gode indkøbsmuligheder, og de mindste børn afleveres let i daginstitution inden arbejde, mens de større børn selv nemt når Sofiendalskolen via en skolesti. Der er omtrent et kvarters bilkørsel til centrum, men I har også muligheden for at tage toget dertil fra Skalborg Station.

I overtager en forrygende, fuldmuret ejendom fra 1974, som fremstår yderst velholdt ude såvel som inde. Når hoveddøren åbnes, træder I ind i en nydelig entré, der gemmer på et pænt gæstetoilet. Lige fremme finder I det skønne køkken-alrum, hvor et Svane-køkken pryder i den ene halvdel af rummet. Hjemmekokken får de bedste rammer, samtidig med at vinduerne og loftspotsene giver et dejligt lys. Fra køkken-alrummet kan I tilgå den indbydende spisestue og bryggerset, som har plads til vaskefaciliteter samt egen indgang.

Det er dog den store og stemningsfulde stue, som samler familien i hverdagen til afslapning i sofaen, en omgang brætspil eller foran den knitrende, lune ild. I den anden ende af boligen møder I en praktisk løsning med et forældresoveværelse med eget badeværelse, som både har gulvvarme, badekar og separat bruseniche. De resterende tre værelser udgør i kombination med endnu et badeværelse med gulvvarme selve børneafdelingen. Nederst i kælderen er der en dobbelt garage og tre disponible rum med mange brugsmuligheder.

Udenfor har I fornøjelsen af en flot have, der er nem at holde. Prikken over i’et er den solrige fliseterrasse, hvor I kan etablere en hyggelig, ekstra spiseafdeling med grill.

Kan I se jer selv flytte ind her? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.
  • Bolig 200
  • Kælder 60
  • Grund 625
  • Værelser 4
  • Stuer 2
  • Etager 2
  • Opført 1974

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen