Kiplings Alle med panoramaudsigt

Ny pris

Kiplings Alle 39, 9260 Gistrup

Kiplings Alle 39, 9260 Gistrup
· Kvalitetsvilla fra 2013 - gennemstrømmet af gode materialer.
· Separat børneafdeling samt et forældreafsnit med walk-in-closet.
· Fantastisk køkken-alrum med højt til loftet og Svane-elementer.
· Skøn stue med et flot korkvinyl-gulv og et udsøgt lysindfald.
· Ekstraordinær panoramaudsigt over Gistrup og Lundby Krat til Gug.
· Sublim beliggenhed nær Aalborg centrum, motorvejen og Gigantium.
· Udsøgt italiensk klinkegulv i det meste af den eksklusive villa.
· Dejlig terrasse, der ligger ugeneret i haven med en skøn udsigt.


For enden af blind stikvej ligge denne skønne ugenerete kvalitetsvilla fra 2013 i et nyt boligkvarter nær Aalborg. Her får I en overdådig panoramaudsigt over Gistrup og Lundby Krat hele vejen til Gug, og den udsøgte villa er tilmed gennemstrømmet af kvalitetsmaterialer. Med en oplagt forældreafdeling og et børneafsnit er dette et ideelt hjem for familien, som ønsker at forene en bynær beliggenhed i et område med stisystemer med en attraktiv bolig.

Murstensejendommen fremstår utrolig velholdt og har i 2018 undergået en yderst veloverstået fem års gennemgang. Hjemmet er forsynet med eksklusive screens til solafskærmning, IHC-styring, Genvex-anlæg og solceller, der dækker omkring halvdelen af elforbruget. Desuden er alle rum udstyret med indbyggede spots og både køkken, badeværelser, entré og bryggers har Svane-elementer.

I træder over dørtærsklen til 210 indbydende kvadratmeter, som breder sig over stueplan, og en skøn stue med korkgulv på førstesal, hvor der er frit udsyn til køkken-alrummet med en imponerende loftshøjde. Det fantastiske alrum karakteriseres ved de gavmilde glaspartier, der sikrer et vidunderligt lysindfald, der falder ind på det lækre køkken med tre ovne, et vinkøleskab og integrerede stikkontakter samt emfang i Corian-bordpladen foran induktionskogezonen.

Fra køkkenet, hvor vi også finder et viktualierum, strækker de italienske klinker sig ud i resten af huset, som byder på en rummelig forældreafdeling med et soveværelse, et walk-in-closet og et dejligt badeværelse. I møder ydermere et oplagt børneafsnit med tre værelser, som deles om endnu et badeværelse. Afslutningsvis er der et bryggers med vaskefaciliteter i arbejdshøjde. Udenfor finder I en dobbeltcarport med et skur.

I kan nyde sommeren på den ugenerete terrasse, og fra adressen når I hurtigt Aalborg centrum, motorvejstilkørslen og Gigantium. I nærheden er der også tre folkeskoler, indkøb og skoven – kort sagt, en sublim beliggenhed.

Ring for en fremvisning.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 4.849.000
 • Udbetaling 245.000
 • Netto 17.653
 • Ejerudgift 3.203
 • Varmeudgift 837
 • Energimærke A2015
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 210
 • Grund 709
 • Carport 38
 • Værelser 4
 • Stuer 1
 • Etager 2
 • Opført 2013

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen