Herskabslejlighed med altan og fælles terrasse centralt i Aalborg

Ny pris

Midtbyen, Egholmsgade 2, 3. MF., 9000 Aalborg

Midtbyen
Egholmsgade 2, 3. MF., 9000 Aalborg
· Fantastisk femværelses lejlighed med herskabelige detaljer
· Gennemgående højt til loftet og en unik rumfornemmelse
· To lyse stuer en suite med brede plankegulve
· Mageløst køkken med grebsfrie elementer og mørk granitbordplade
· Stort soveværelse med udgang til en hyggelig altan
· Fælles terrasse med kig til streetart
· Attraktiv adresse tæt på gågaden og havnepromenaden
· Stort, lækker badeværelse med karbad, bruseniche og hævede vaskefaciliteter

Drømmer I om at bo i udsøgte rammer med masser lys og luft? Vil I samtidig bo midt i byen med alle muligheder lige ved hånden? Så tag et nærmere kig på denne femværelses lejlighed, der ligger centralt i Aalborg. Her kan I se frem til et unikt udtryk og et skønt udemiljø.

I møder en charmerende og klassisk rødstensejendom fra 1900 med enkle udsmykninger omkring de store vinduer. Jeres kommende bolig befinder sig på tredje sal, og indenfor fortsætter samme fornemme stil, hvor I møder et væld af detaljer med herskabelige undertoner. Her er gennemgående højt til loftet, som desuden har stuk og roset, mens gulvet udgøres af lyse planker. Vinduerne sikrer et imponerende lysindfald i de store rum, som bindes sammen af dobbelte fyldningsdøre.

Lejligheden er i perioden mellem 2014 – 2015 renoveret med blandt andet nyt køkken og bad, der begge udgøres af grebsfri Kvik-elementer. I det fantastiske køkken komplementeres de af mørke granitbordplader, der tilfører en både praktisk og eksklusiv dimension. En kogeø med gaskogeplade giver de optimale betingelser for kokkerering af familiens favoritretter, og desuden kan I glæde jer over en indbygningsovn samt en kombiovn. Badeværelset er ligeledes lækkert med karbad, bruseniche, gulvvarme og vaskefaciliteter i hævet niveau.

Derudover finder I to stuer en suite samt tre gode værelser, hvoraf de to tidligere har været én stor stue, og nemt kan indrettes sådan igen, hvis behovet er herfor. Det sidste værelse har direkte udgang til en altan med udsigt over det hyggelige gårdmiljø. Herude kan I glæde jer over en stor, fælles terrasse.

I kommer til at bo midt imellem alle Aalborgs spændende tilbud med få skridt til bylivet, gågaden og havnepromenaden. Her er et væld af handlemuligheder og kort afstand til stationen. Kort sagt, så bliver det ikke meget bedre. Ring for en fremvisning.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 2.645.000
 • Udbetaling 135.000
 • Netto 9.719
 • Ejerudgift 2.952
 • Varmeudgift 717
 • Energimærke E
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 138
 • Værelser 4
 • Stuer 3
 • Etager 1
 • Opført 1900
Aalborg Midtby

Her finder du et væld af spændende specialforretninger og spisesteder samt et unikt miljø med historiske bygninger og en særlig nordjysk ånd. Det hyggelige gågademiljø fordeler sig ud fra Nytorv og byder på utallige shopping muligheder samt diverse hyggelige kaffebarer og caféer.

En af Aalborgs mange hjertesager er det veletablerede studiemiljø. Herunder kan fx nævnes Studenterhuset og Nordkraft, som byder på alt fra uddannelses- og sportsfaciliteter til kunst og koncerter. Gå ej heller glip af en gåtur langs den flotte nye Havnefront, hvor du finder bl.a. Utzon Center og Musikkens Hus.

Sælger udtaler sig

Her er en fantastisk rumfornemmelse, og masser af lys og luft på grund af det høje loft. Fordi lejligheden ligger højt oppe er der ingen støjgener fra vejen, selv om den ligger så centralt som den gør. Og så er der et rigtig dejligt gårdmiljø til med fælles tagterrasse og et grønt areal.

Afstande
 • Aalborg City 500 m
 • Indkøb 200 m
 • Vandet 400 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Lasse Poulsen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen