Murermestervilla tæt på Hasseris Bymidte

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Hasseris, Svalegårdsvej 11, 9000 Aalborg

Hasseris
Svalegårdsvej 11, 9000 Aalborg
· Smukt udført eksemplar af de populære murermestervillaer.
· Muret dobbeltcarport med udhus og nye kviste i 2004
· I 2009 er der lagt nyt tag og huset er blev omfuget
· Have mod sydvest med masser af sol
· Kort afstand til gode naturoplevelser.
· Huset har to gode badeværelser, tre egentlige værelser og to disponible rum i boligkvalitet.

På solsiden af Svalegårdsvej og med en god central beliggenhed i Hasseris finder I denne gennemførte murermestervilla. Der er tale
om et særligt flot og rummeligt eksemplar af den populære boligtype med en kælder i boligkvalitet og med et udtryk, hvor den
oprindelige charme er bevaret, samtidig med at boligkomforten er bragt op til moderne krav og forventninger. Til ejendommen hører en flot
muret dobbeltcarport og en solrig og helt uforstyrret have.

Her kommer I til at bo tæt på Hasseris Bymidte, og der er ikke bare gåafstand til indkøb, men også til skoler og børnehaver og til den dejlig natur i form af Kridtgraven, fjorden og skov. Herudover ligger adressen tæt på Aalborg centrum.

Ejendommen er opført i røde sten i 1926, men både ude og inde er den løbende opdateringet, hvoraf den seneste større omgang blev gennemført i 2004 + 2009.
Boligen er både lys med store vinduespartier og veldisponeret med en planløsning, der placerer opholdsrummene i stueplan og værelser på første sal suppleret af disponible rum i boligkvalitet i kælderen. Så der errigtig god plads at indrette jer på.

I det højtliggende stueplan har dagligstuen udgang til haven via en trappe ned til en terrasse, og rummet har yderligere franske døre til husets køkken-alrum, hvor der er kogeø og brændeovn. Fra entréen er der trapper til de øvrige plan. På første sal forbinder en repos
husets ene badeværelse med tre gode værelser, hvoraf det ene har skabsvæg med påklædningsspejle i lågerne.

Badeværelse nummer to ligger i den lyse og opholdsvenlige kælder, som har egen indgang udefra, og hvor der også findes bryggers og to disponible rum i boligkvalitet. Den dybe og lukkede baghave er smukt anlagt med et stort terrassemiljø foruden græsplæne
og udhus i forbindelse med den murede dobbeltcarport. Lad os byde på en fremvisning af denne særligt flotte murermestervilla.
  • Bolig 139
  • Kælder 75
  • Grund 972
  • Garage 50
  • Værelser 4
  • Stuer 2
  • Etager 3
  • Opført 1926 / 2004
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen