Indre Hasseris - Skovbakkevej

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Hasseris, Skovbakkevej 12, 9000 Aalborg

Hasseris
Skovbakkevej 12, 9000 Aalborg
· Attraktiv beliggenhed i Indre Hasseris
· Mulighed for erhverv i en del af stueplan.
· Udendørs renovering med indkørsel, terrasse, skur og faskiner.
· Flot gammeldags egetræshoveddør ind til stor rummelig entre.
· Lys og hyggelig stue med originalt trægulv og brændeovn.
· Pænt og veludstyret HTH-køkken.
· To identiske badeværelser fra 2013 med mosaik og gulvvarme.
· Indretningsvenlige værelser på første sal + anvendelig kælder.


På Skovbakkevej 12 i Indre Hasseris kan I nu blive de nye, lykkelige ejere af denne dejlige villa med en tilhørende kælder og mulighed for erhverv. I får en funktionel familiebolig tæt på alt, hvad I får brug for i hverdagen. Den fordelagtige beliggenhed placerer jer således i gåafstand til Klostermarksskolen, daginstitutionrt og Aalborg centrum-

Murstensejendommen er oprindeligt fra år 1900, men er renoveret indenfor de seneste fem år, hvor blandt andet førstesalens vinduer er udskiftet. Udendørs er indkørslen i samme periode lagt med køregræs og etableret med stabilgrus, mens den store træterrasse rundt om huset samt opbevaringsskuret er opført. I den forbindelse er der ligeledes lavet faskiner til opsamling af overfladevand.

Den flotte, gamle egetræshoveddør åbner op til den store entre. Herfra er der adgang til et værelse til erhverv samt den hyggelige og lyse stue med originalt trægulv og en stemningsskabende brændeovn, som I kan samle jer omkring i de kølige måneder. Det store køkken-alrum præsenterer sig med et pænt HTH-køkken, der danner den perfekte ramme om hjemmekokkens kulinariske udskejelser med en kogeø og nyere hårde hvidevarer. Etagen fuldendes af et praktisk bryggers og et nydeligt brusebadeværelse, inden turen går op på førstesalen. Heroppe finder I endnu et badeværelse, der ligesom det andet badeværelse er lavet i 2013 med sortmeleret mosaik og gulvvarme. Derudover er der fire rummelige værelser, hvoraf det ene har udgang til en lille udestue med plads til et par stole. I kælderen får I anvendelige bonuskvadratmeter i form af hele seks disponible rum.

Der er mange solrige timer i vente på den pragtfulde terrasse i den lukkede have, hvor I kan placere både havemøbler og grill.

Kontakt os i dag for en fremvisning.
Se andre boliger med samme karakteristika
Ved skoven
  • Bolig 201
  • Kælder 53
  • Grund 501
  • Udhus 12
  • Værelser 5
  • Stuer 1
  • Etager 3
  • Opført 1900
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen