Liebhavervilla i Indre Hasseris med udsigt over Kridtgraven.

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Hasseris, Strøybergsvej 62, 9000 Aalborg

Hasseris
Strøybergsvej 62, 9000 Aalborg
Liebhavervilla i Indre Hasseris med udsigt over Kridtgraven

Spændende indretning med forskudte plan
Separat forældreafdeling med eget badeværelse med spabad
To lyse opholdsstuer med udgang til hver sin terrasse
Familievenligt med hele tre badeværelser
Åben forbindelse mellem køkken-alrum og spisestue
Integreret garage med direkte adgang til kælderen
Stor og flot have med flere terrasser
Flot panorama udsigt over Kridtgraven og Limfjorden.

På en af Hasseris’ mest attraktive adresser ligger denne rummelige villa og tilbyder liebhaveri af fineste klasse. Fra haven kan I nemlig gå direkte ud til de skønne, grønne naturarealer omkring Kridtgraven, hvor der særligt om sommeren er et skønt liv med badende gæster i det indbydende vand. Og året rundt kan I inde fra boligen nyde en enestående panoramaudsigt over Kridtgraven, skoven og hele vejen ud over Limfjorden i horisonten. Huset er indrettet i hele fem forskudte og åbne plan, der giver en helt særlig fornemmelse for lys og luft. Og så er beliggenheden desuden særdeles praktisk, hvad angår både indkøb og institutioner.

Ejendommen er opført i 1959 og præsenterer sig flot med nymalet facade fra 2018 og 163 indflytningsklare kvadratmeter med mange spændende indretningsmuligheder. Derudover får I en stor, integreret dobbeltgarage, hvorfra I kan gå direkte ind til kælderens 145 ekstra kvadratmeter. Kælderen er dejligt lys, meget anvendelig og er blandt andet indrettet med bar og badeværelse.

Oppe i boligen finder I to store værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til et af husets tre badeværelser. Dette badeværelse har spa, og de er alle udstyret med stilfulde Corian-bordplader.

Og så skal opholdsmiljøet simpelthen opleves. Det består nemlig af hele tre stuer og et køkken-alrum i hvert sit forskudte plan, så her for det første er et helt fantastisk lysindfald dagen lang - og så I kan være tæt på hinanden, selvom I laver hvert jeres. Den øverst stue er placeret i et udsigtstårn, og fra køkken-alrum og spisestue leder terrassedøre ud til haven, hvor I altid kan finde siddepladser i både sol og skygge.

Der er blot en enkelt kilometer til Hasseris Bymidte, og det centrale Aalborg ligger to kilometer fra matriklen. I får desuden nem adgang til motorvejen, mens både Stolpedalsskolen og Gl. Hasseris Skole ligger i cykelafstand.

Velkommen til Strøybergsvej 62!
  • Bolig 208
  • Kælder 145
  • Grund 1.381
  • Garage 46
  • Værelser 1
  • Stuer 4
  • Etager 2
  • Opført 1959 / 1998
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen