Velholdt villa med super beliggenhed og fin planløsning

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Asåvej 10, 9220 Aalborg Øst

Asåvej 10, 9220 Aalborg Øst

· Dejlig villa i eet plan
· Stor skøn og lys stue
· Dejlig lukket have
· Beliggende på blind villa vej
· Stisystem til skole
· Perfekt til børnefamilien

BELIGGENHED:
På Asåvej summer en tryg og fredelig atmosfære, som blot understreges af de velanlagte stisystemer, der leder direkte hen til skoler. Villys Legeplads og byens sportstilbud, som understreger den børnevenlige beliggenhed. Der bor masser af børnefamilier i nabolaget, så familiens yngste altid har gode legekammerater med hånden. Via førnævnte sti kommer I også hen til kvarterets dagligvarebutikker og det lokale spisested, som sikrer råvarer til den hjemlige kogekunst eller syndig take-away på de travle hverdage. Her har I det hele lige ved hånden, tilmed gode transportmuligheder med det offentlige, når I trænger til luftforandring. Bedre bliver det ikke.

EJENDOMMEN:
Den charmerende ejendom er opført i 1973, hvilket tydelig kommer til udtryk i den funkis-inspirerede byggestil, som er kendetegnet for denne årgangs byggeri. Til villaen hører en stor dobbelt garage, hvor bil-entusiasten kan finde sig til rette eller det pladskrævende hobbyliv kan udleveres. Bagved ejendommen venter jer et dejligt udeliv i den velholdte have, der breder sig med langstrakte grønne arealer og frodig beplantning, som omkranser den store, dejlige terrasse og sætter den helt rigtige stemning i udelivet.

INDRETNING:
Villaen fordeler sig over et plan, der nærmest er skræddersyet til familielivet. Planløsningen er praktisk indrettet med fire eventuelle børneværelser og en skøn vinkelstue, som giver plads til familiehygge i hverdagen, såvel som weekendens middagsgæster og sociale arrangementer. Herfra er der adgang til køkkenet med tilhørende vaskebryggers, hvor fokus er lagt på gode opbevaringsløsninger og bordplads, og her er en hyggelig spiseplads, hvor familien kan mødes, imens gryderne simrer. Afslutningsvis findes et gæstetoilet og et stort badeværelse med separat bruseafsnit og badekar. Villaen er utrolig velholdt, lys og rummelig - en ideel bolig for familien, der drømmer om god plads - inde, såvel som ude.
  • Bolig 162
  • Grund 1.096
  • Garage 30
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1973

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen