Skøn, nyrenoveret villa med god plads på attraktiv beliggenhed i Vejgaard

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Grundtvigsvej 11, 9000 Aalborg

Grundtvigsvej 11, 9000 Aalborg

· På fredelig villavej ved Vejgaard Øster Skole.
· Flot nyrenoveret i 2018.
· Mange muligheder takket være en god kælder med køkken og bad.
· Gulvvarme, loftspots og loft til kip.
· Fire velfordelte værelser.
· Fantastisk køkken-alrum med ovenlysvinduer.
· To dejlige, store terrasser.
· Flere hyggekroge i den hyggelige have.

Pladsen er mere end god med fire indretningsvenlige værelser i husets overetage og med en lys, opvarmet kælder, der både har et ekstra køkken samt egen indgang og badeværelse. Rammerne er lækre med loft til kip, et skønt lysindfald via Velux-vinduer i loftet og gulvvarme samt spotlamper i hele stueplan. Og så er beliggenheden måske Vejgaards bedste: på en fredelig, utrafikeret vej med blot 150 meters spadseretur til Vejgaard Øster Skole og ti minutters cykeltur til Aalborg Midtby.

Det er bare nogle af de ting, I kan glæde jer til som de nye ejere af denne nyrenoverede murstensvilla i Vejgaard. Huset blev oprindeligt opført i 1937 men i 2018 blev det både udbygget og grundigt istandsat, så alt fremstår flot og klar til indflytning. Mulighederne på adressen er desuden mange med alt i alt to køkkener og tre badeværelser. I kan eksempelvis drive erhverv i kælderen.

Boligens fire værelser er praktisk fordelt, så de tre af dem er placeret omkring en gang, der også giver adgang til det ene badeværelse, mens det sidste og største ligger afsondret i husets modsatte ende nær det andet badeværelse. Her kan I oplagt have forældreafdeling. To af værelserne har desuden udgang til en dejlig, ugeneret træterrasse i den store, hyggelige have med både morgen- og aftensol i sommermånederne.

Og så er boligens opholdsmiljø ikke noget, man finder hver dag: med næsten tre og en halv meters loftshøjde op til kippen, en stilfuld brændeovn med to glassider i stueafdelingen og et lækkert, veludstyret Vordingborg-køkken, der blandt andet kan fremvise en indbygget kaffemaskine, en smuk bordplade i massivt træ og en frithængende emhætte, der ligesom husets øvrige hvidevarer er fra Siemens. Fra stueområdet kan I endvidere træde direkte ud på en hævet terrasse med middags- og aftensol - og godt med læ.

Ring, og lad os arrangere en fremvisning på Grundtvigsvej 11!
  • Bolig 166
  • Kælder 70
  • Grund 900
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 2
  • Opført 1937
Vejgaard

Få minutter fra Aalborg Centrum, kommer du til bydelen Vejgaard. I centrum af Vejgaard findes Vejgaard Torv og de mange butikker langs Hadsundvej - du har således alt lige udenfor din dør, og behøver ikke starte bilen for at finde gode indkøbsmuligheder. I denne bydel finder du både mange studerende pga. nem adgang til Universitet og mange børnefamilier da der er i alt 3 skoler i Vejgaard. Samtidig finder du både kvarterer med charmerende gamle 3-plansvillaer, men også villaveje med de mere traditionelle 1-plans villaer fra bl.a. 1970érne og 1980érne. 

Sælger udtaler sig

Huset ligger jo på en af Vejgaards bedste gader, der er fredelig og utrafikeret, og så ligger skolen lige nede for enden af vejen. Samtidig er alt nyrenoveret med et fedt Vordingborg-køkken, der både har indbygget kaffemaskine, frithængende emhætte og loft til kip. Og så giver de to køkkener og tre badeværelser mange indretningsmuligheder.

Afstande
  • Centrum 1,5 km
  • Institution, pasningsmuligheder 500 m
  • Skolen 100 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen