Topmoderne indretning fra 2018

Hasseris, Jens Kalstrups Vej 1, 9000 Aalborg

Hasseris
Jens Kalstrups Vej 1, 9000 Aalborg
Markant villa på hele 310 m²
· Drømmer du om en arkitekttegnet villa i retrostil ?
· Drømmer du også om at kunne flytte lige ind ?
· Så er denne smukke villa lige noget for dig og familien
· Villaens elegante stil er velbevaret og samtidig er indretning perfekt til den moderne familie
· Familien kan boltre sig på hele 310 m²
· Indretningen er fordelt på 210 m² bolig og 100 m² skøn parterre
· Villaen har gennemgået en omfattende renovering såvel ude som inde
· Stilen er bevaret udvendigt med hvidpudset facade og nye sortlakerede vinduer
· Designet er eksklusivt med køkken og badeværelser fra tyske Rotpunkt
· Overalt er der flotte hvide lofter og smukke gulve i træ eller klinker
· Villaen er tegnet af arkitekt Jens Anderberg
· Kort sagt oplever du her en af Hasseris mest gennemførte boliger

BELIGGENHED
Her på Jens Kalstrups Vej kommer du til at bo i et område med masser af børnefamilier, der nyder godt af stier til både gymnasium og skole. Og samtidig er der kun få minutters gang til de store grønne områder ved Klokkestabelen, Sorthøj og ikke mindst ved Rotunden. Jens Kalstrups Vej er kendt for de store elegante villaer, der klæder hinanden og samtidig hver har sin helt egen arkitektur.

STUEPLAN - 210 m²
Fra carporten kan du gå direkte ind i entréen i parterren, men du og gæsterne kan også entrére villaen via den præsentable hall. Her er der masser af plads til at modtage gæster, og fra hallen er der adgang til villaens forskellige afdelinger.

Hjertet i boligen er det store køkken, der er indrettet i elegant design fra tyske Rotpunkt. Du mærker med det samme den flotte kvalitet, og stilen understreges af eksklusive hvidevarer med bl.a. vinkøleskab og unikt emfang. Her er i køkkenet er der masser af plads, og du kan gå direkte til morgenterrassen eller alrummet.

Det er i alrummet du samler gæsterne omkring langbordet til den velforberedte middag, mens varme breder sig fra biopejsen. Efter middagen kan du trække dig tilbage i enten den store opholdsstue eller i den intime pejsestue. Fra opholdsstuen er der udgang til den store syd- og vestvendte solterrasse, hvor solen bager ned næsten hele dagen. I den hyggelige pejsestue kan du nyde en god bog, mens ilden buldrer i den murede pejs.

SOVEAFDELINGEN
Modsat stuerne finder du soveafdelingen, hvor der er indrettet stort og topmoderne bademiljø fra Rotpunkt. Her er ekstra stor bruseniche med hele 2 brusere og masser af skabsplads i bordarrangementet. Stilen er gennemført med flotte klinker og gulvvarme.

Til de voksne er der stort soveværelse på hele 20 m². Her er godt med skabsplads og udsigt mod vest over Hasseris og Limfjorden, mens der er udgang direkte til terrassen.

Til børnene er der 3 skønne og lyse værelser, hvoraf de 2 har udgang til haven. Til teenagerne er der ekstra plads i multirummene i parterren.

PARTERRE - 100 m²
Arkitekten har udnyttet den skrående grund optimalt, således underetagen er i niveau med indkørslen og vejen. Mens stueplan er i niveau med haven og terrasserne. Fra carporten kan du gå direkte ind i entré med skabsvægge og videre til den skønne lyse underetage.

Her er indrettet 2 store multirum på i alt ca. 40 m², hvor der er rige muligheder for hjemmebiograf, vinrum og børnenes legerum. Herudover er der nyt moderne bademiljø med bruseniche og indgang til original sauna. Mens der tillige er moderne bryggers og der flere gode depotrum.
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 6.395.000
 • Udbetaling 320.000
 • Netto 22.868
 • Ejerudgift 4.673
 • Energimærke F
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Bolig 210
 • Kælder 100
 • Grund 1.203
 • Carport 20
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Opført 1974 / 2018
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Afstande
 • Gl. Hasseris Skole 950 m
 • Gynasium 450 m
 • Hasseris Bymidte 800 m
 • Klokkestabelen 450 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen