Stor terrasse/have og parkeringsplads på Havnepromenaden

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Beddingen 7B, st. tv., 9000 Aalborg

Beddingen 7B, st. tv., 9000 Aalborg

·Beliggenhed med lyden af bølgeskvulp på terrassen
·Lyst og lækkert – helt nyt fra 2019!
·Køkken alrum, værelse og Master Bedroom med Walk-in
·Flot køkken og bryggers i lyse kvalitetsmaterialer
·To badeværelser og udgang fra køkken alrum til stor terrasse/have
·Udsigt til Limfjorden og masser af grønne områder
·Attraktiv adresse på Havnepromenaden, tæt på gågaden
·P-plads i kælderen - og med elevator direkte til hoveddøren

Er det jeres drøm, at bo på Havnepromenaden i Aalborg, men I tænker, I vil mangle en terrasse og mulighed for at åbne terrasse døren og træde ud i jordniveau?
Løsningen er stuelejligheden her med stor terrasse og gårdhave, som både kan nydes morgen og aften, sommer og vinter.

Lejligheden byder på gulvvarme i alle rum, flotte kvalitetsmaterialer og byggestil fra 2019 i flotte rammer på det nye Aalborg Havnepromenade, Beddingen. Hjemmet er indrettet med flotte kvalitetsmaterialer og indretningen er gennemtænkt med køkken-alrum og værelsesafdeling placeret separat.

Vi tager hoveddøren ind og træder ind i en flot og præsentabel opgang med elevator, som kører helt fra parkeringskælderen direkte til lejlighedens hoveddør. Nemt når de store indkøb er foretaget og måske endda i regnvejr..
Entréen i lejligheden er lys og lækker. Her er masser af plads til at hænge overtøj og stille skoene fra sig. Ligeud drages man med det samme af køkken alrum og stue, som åbner sig op med store vinduespartier mod Limfjorden. Her kan man nyde udsigten til fjorden, uanset om man slapper af i sofaen eller laver lækker aftensmad i køkkenet, som desuden indeholder alt i kvalitet hårde hvidevarer.

I hjemmet finder vi desuden et Master Bedroom med tilhørende walk-in garderobe og stort flot badeværelse. Og derudover et ekstra værelse samt ekstra flot badeværelse i forbindelse med fordelingsgangen.

I kommer til at bo på Aalborg Havnefront med udsigt til Limfjorden og ikke mere end få skridt, før man rammer vandet. Absolut et hjem og høj klasse på én af byens bedste beliggenheder. Et besøg værd!
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet
  • Bolig 154
  • Kælder 4
  • Værelser 2
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2018
Aalborg Havnefront

Sommerens sejlskibe lægger til – eller glider stille forbi – netop hér. Aalborgs nye havnefront summer af liv og glæde. Den gamle industrihavn er nu blevet forvandlet til et mangfoldigt samlingssted for kunst, kultur og gastronomi, aktivitet, leg og læring. Gå en lang tur langs den nye havnefront - Her finder du grønne områder, du kan tage en dukkert i havnebassinet, deltage i diverse sportsaktiviteter på sportspladsen eller besøge Musikkens Hus, Nordkraft og Utzon, der danner ramme om Aalborgs nye kulturelle midtpunkt.

Afstande
  • Aalborg City 600 m
  • Havnefronten 10 m
  • Indkøb 500 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 20 år. I de sidste 10 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen