SALTUM - NYOPFØRT SOMMERHUS

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Bondagervej 40, 9493 Saltum

Bondagervej 40, 9493 Saltum

· Helt nyopført sommerhus fra 2019
· Fantastisk flot og lækkert indrettet
· Opført i gode materialer
· Stilfuldt og flot møbleret
· Fint isoleret indbygget udhus
· Store skønne terrasser, heraf en overdækket
· Kort afstand til strand og hav
· Ingen udlejning - kan overtages straks

BELIGGENHED: I det helt unikke sommerhusområde mellem Saltum Strand og Lille Norge, finder man dette nyopførte og meget flotte sommerhus, beliggende på en skøn grund og med kort afstand til havet m.m.
Allerede når man nærmer sig den flotte landsby kirke i Saltum, og drejer fra hovedvejen ud mod stranden, begynder man at kunne mærke forventningerne, enten til en skøn ferie eller måske bare nogle fridage, og læg hertil at de skal tilbringes i dette skønne sommerhus, så bliver det ikke meget bedre.

BOLIG: Huset er helt nyopført og netop færdig i 2019 - det er opført i en skøn og meget indbydende stil, og overalt er der tænkt i gode og fantastiske løsninger, som vil tilgodese de fleste købere.

Selve huset er indrettet på en fantastisk måde og man bliver forbavset over hvor godt pladsen i dette hus er udnyttet, og hvor skønt et lysindfald der er overalt.

Allerede i entréen får man en fornemmelse af husets kvalitet, her er der lagt et utrolig flot klinkegulv og der er installeret både vaskemaskine og tørretumbler, og går man videre ind i husets hjerterum, som er en kombination af stue og køkken fortsætter den gode fornemmelse. Her er tale om et lyst og dejligt køkken med gode hvidevarer og en flot finish - dette kombineret med en smagfuldt indrettet stue med bl.a. brændeovn og varmepumpe.

I huset er der endvidere indrettet ikke færre end tre gode og rummelige soveværelser samt en stor hems med yderligere mulighed for, at lave et par ekstra sovepladser, og ligger man hertil et super lækkert badeværelse med stor spa og en sauna, så kan det næsten ikke blive bedre.

UDLEJNING: Ingen udlejning - kan overtages straks.

Ring idag og få en fremvisning af denne super lækre bolig.
  • Bolig 84
  • Grund 2.500
  • Udhus 6
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 2018

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen