Smuk renoveret lejlighed med udsigt til Østre Anlæg.

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Teglvænget 7, 1. TH., 9000 Aalborg

Teglvænget 7, 1. TH., 9000 Aalborg
· Altan med udsigt over Østre Anlæg
· Flot nyt køkken i smarte hvide elementer
· Skønt nyt badeværelse med gulvvarme
· Separat værelse på 5. sal
· Flot opgang med elevator og tilhørende vicevært
· Gode parkeringsforhold ved ejerforeningen
· Lækkert soveværelse med walk-in closet
· Praktisk indrettet vaskesøjle på badeværelset

Med sydvendt altan og direkte udsigt til Østre Anlæg, er denne super flotte renoverede lejlighed, beliggende på en af byens mest efterspurgte adresser. Øgadekverteret byder foruden sine skønne grønne omgivelser i Østre Anlæg, også på et hyggeligt handelsmiljø med alt fra de store supermarkeder til små specialbutikker og caféer. Lejligheden er ligeledes beliggende i gå afstand til Aalborg centrum og til den nye havnepromenade.

Lejligheden er beliggende i denne smukke rødstensejendom fra 1962, opført i en gedigen kvalitet, med elevator, gode parkeringsmuligheder og med de fine altaner med udsigt til parken.
Velkommen indenfor i denne smukke renoverede lejlighed. Lejligheden er af sælger blevet flot gennemrenoveret, med nyt køkken og badeværelse, samt fine filtede vægge med smuk finish. Man træder ind i lejlighedens entré, med spots i loftet, indbygget garderobeskab og fin plads til hyggelig indretning. Et super flot nyopført køkken i pæne hvide elementer og bordplade. Køkkenet er med spots og alt i integrerede hårde hvidevarer. Lejligheden er indrettet med to stuer. Først træder man ind i spisestuen, som med den rå murstensvæg fremstår smart og moderne. Stor og skøn sofastue med udgang til den sydvendte altan. Lejlighedens badeværelse er særdeles pænt renoveret, og opført med gulvvarme og vaskesøjle. Mindre men funktionelt soveværelse, hvor sælger har indrettet et smart walk in closet.
Denne lejlighed fremstår med moderne rammer med en flot finish. Her er du klar til at flytte ind med det samme. Så ring allerede i dag for at bestille din fremvisning.
  • Bolig 110
  • Kælder 4
  • Værelser 1
  • Stuer 2
  • Opført 1962
Øgadekvarteret

Øst for Aalborg Midtby og i skellet ud mod Vejgaard – finder du Øgadekvarteret. Bydelen har en række gader navngivet efter danske og udenlandske øer og deraf sit navn. Området er attraktivt for studerende og unge familier. Her er kort afstand til Universitet og andre uddannelsesinstitutioner, kort til motorvejen, gode indkøbsmuligheder – bl.a. Vejgaard Torv -  og gåafstand til midtbyen.

Byparken Karolinelund og Østre Anlæg opfordrer til hygge og samvær og det nye kulturelle midtpunkt omkring Musikkens hus og Nordkraft er lige om hjørnet.

Afstande
  • Aalborg City 1 km
  • Havnefronten 500 m
  • Indkøb 500 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Lasse Poulsen
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen