BLOKHUS - I DET ATTRAKTIVE FERREN

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Ferren 48, 9492 Blokhus

Ferren 48, 9492 Blokhus

· I den attraktive Vest fløj
· Flot renoveret hus
· Super flot stand overalt
· Dejligt lyst indrettet
· Skøn terrasse mod vest
· Dejlig carport og redskabsrum
· Velfungerende ejerforening
· Adgang til indendørs pool, stort fælles hus, og tennisbane

BELIGGENHED: I den super attraktive FERREN udstykning i hjertet af Blokhus, finder man dette hyggelige og charmerende rækkehus, opført i gode materialer og i en rigtig lækker stil, af det kendte arkitektfirma Friis og Moltke.

FERREN er beliggende i gåafstand til Blokhus by, hvor man finder et rigt udbud af hyggelige specialforretninger, dagligvarebutikker, og et herligt udbud af hyggelige restauranter og caféer, der alle er med til at skabe nogle dejlige rammer om familiens ophold i Blokhus.

Man finder desuden en af Danmarks smukkeste og dejligste sandstrande ved Blokhus, og hertil er der ligeledes gåafstand. Er man til lange gåture og naturoplevelser, så er Blokhus plantage ligeledes tæt ved.

BOLIG: Ved ankomsten til dette skønne rækkehus oplever man en hyggelig syd/østvendt gårdhave, hvor man altid kan finde læ, herfra sker adgangen til boligen gennem en rummelig entré med klinkegulv. Dernæst kommer man til et pænt badeværelse med god bruseniche og plads til vaskemaskine m.m.
Til den modsatte side i entréen, kommer man ind i et flot lyst køkken med hvide elementer og en dejlig spiseplads. Videre frem finder man i åben forbindelse med køkkenet, en super hyggelig opholdsstue med loft til kip og en super fin pille brændeovn samt et helt unikt lysindfald fra vest og her fører terrassedøren ud til en fantastisk vestvendt terrasse. Endelig er der i stueetagen et stort dejligt soveværelse med udgang til gårdhaven.

1. SAL: Adgangen til 1. salen sker via. den meget karakteristiske trappe, og heroppe finder man endnu en hyggelig tv-stue (denne kan nemt laves om til endnu et værelse), samt et stort dejlig soveværelse.

Endelig er der adgang til et skønt fælleshus, hvor der er indrettet festlokale, swimmingpool, og udenfor et fint tennisanlæg og en petanquebane

Her finder man en skøn mulighed for enten feriebolig eller helårs beboelse i hjertet af Blokhus.
  • Bolig 85
  • Grund 197
  • Carport 20
  • Værelser 2
  • Stuer 2
  • Etager 1
  • Opført 1979
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 500 m
  • Stranden 550 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen