Perfekt indrettet villa med 3 børneværelser

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Hasseris, Edvard Niemanns Vej 8, 9000 Aalborg

Hasseris
Edvard Niemanns Vej 8, 9000 Aalborg
Moderniseret i gennemført retro-stil

- Denne skønne bolig opfylder dine drømme om en villa den helt rigtige stil
- Samtidig er der masser af plads til hele familien og hele 4 soverum
- Beliggenheden er også perfekt her midt i Hasseris - tæt ved skole og gymnasium
- Boligen er renoveret med respekt for den skønne oprindelig stil fra 1972
- Den smukke murede pejs er bevaret med de flotte oprindelige
- Egetræsgulvene er slebne og fremstår næsten som nye
- Prikken over i er de flotte hvide lofter, der giver lys og lethed i rummene
- De nye vinduer er udført sort lak og med trælammer ved siden af som i gamle dage
- Haven er privat og vender helt perfekt med sol fra syd og vest
- Til det praktiske er der ekstra bred carport og stort depotrum

En villa du kan flytte lige ind i...

OMRÅDET
Du kommer til at bo lige midt i det skønne villakvarter med kort afstand til alt, således der er stisystemer til både gymnasium, Indkøb og mod skolen. Området er kendt for de smukke villaveje, hvor du er langt fra enhver vej og alligevel tæt på det hele.

INDRETNING
Allerede fra vejen lægger du mærke til de flotte sortlakerede vinduer, der perfekt matcher de smukke gule mursten. Indenfor er der oprindelig stil også bevaret, idet renovering er sket med respekt for de oprindelige detaljer.

Mod syd er der indrettet særdeles stor opholdsstue med muret pejs og ekstra bredt vinduesparti mod terrassen og haven. De flotte afslebne egetræsgulve og hvide lofter matcher perfekt de klassiske danske møbler.

Hjertet i boligen udgøres af det store alrum, hvor der både er plads til at samle gæsterne ved langbordet, eller du kan læse i bog i hyggekrogen.

Fra alrummet er der delvist åbent til skønt hvidt køkken med masser af skabsplads og flotte hvidevarer fra Siemens. Fra køkkenet kan du holde øje med børnenes leg i gårdhaven eller på trampolinen.

SOVEAFDELING
I soveafdelingen er der topmoderne bademiljø med smukke klinker, elegant bruseniche og eksklusivt inventar fra danske VIPP.

Der er stort soveværelse med bred skabsvæg med smukke oprindelige låger. Til børnene er der 2 skønne børneværelser samt ekstra værelse/kontor beliggende i entréen, hvor du også finder gæstetoilettet.
 • Bolig 155
 • Grund 878
 • Garage 30
 • Udhus 10
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Opført 1972
Hasseris – Aalborgs liebhaverkvarter

Det mondæne område Hasseris, har i mere end 100 år begejstret borgere i Aalborg. Den dag i dag fremstår Hasseris som byens mest eksklusive område. Det er her du finder Aalborgs smukkeste og største villaer, hvor der er kælet for alle detaljer – omkranset af skønne, rekreative områder, der indbyder til hygge og afslapning.

Mølleparken, Rotunden og Kridtgraven er blot nogle af de smukke og naturskønne områder, der kendetegner den spændende bydel.

Afstande
 • Gl. Hasseris Skole 800 m
 • Hasseris Bymidte 900 m
 • Hasseris Gymnasium 800 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG
Til toppen