Topmoderne med masser af plads og elegant arkitektur

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Hasseris Enge, Alfred Munkholms Vej 25, 9000 Aalborg

Hasseris Enge
Alfred Munkholms Vej 25, 9000 Aalborg
Elegant nyere villa fra 2008

· Unik villa i funkis-stil og med stor integreret dobbeltgarage
· Overalt er der en gennemført indretning kombineret med flotte detaljer
· Det store køkken/alrum udgør hjertet i boligen
· Det er her familien samles omkring madlavning og langbordet
· Her er hygge ved pejsen, der også kan ses fra stuen
· I opholdsstuen er der masser af plads til hygge i sofaen
· Perfekt børneafdeling med 3 store værelser, eget badeværelse og kontor
· Skøn forældreafdeling med mastersoveværelse og direkte indgang til eget bademiljø
· Dette badeværelse er indrettet med store klinker, badekar og dobbelt bruseniche
· Ekstra komfort i form af direkte indgang fra garage gennem bryggerset
· En villa, der kræver minimal vedligeholdelse pga. de murede facader og vinduerne i træ/alu

OMRÅDET
Beliggenhed - Hasseris Enge er kendt for de mange elegante villaer. Området er velegnet for børnefamilierne, der nyder godt af de mange grønne arealer med legepladser og baner til boldspil. Der er stisystem og kort afstand til Gl. Hasseris Skole. Der er også mulighed for en frisk gåtur ad naturstierne, der leder til Limfjorden.


INDRETNING
Allerede fra vejene lægger du mærke til villaens unikke stil, der er gennemført i mindste detalje. De forskudte taghøjder giver ekstra loftshøjde og lys i det store alrum, mens der i stuerne er en intim stemning og hygge ved pejsen. Overalt er der gulvvarme under de flotte gulve.

Fra villaens hall er der adgang til det store køkkenalrum. Herfra kan man bevæge sig til de forskellige afdelinger i villaen.

Den ene ende er indrettet med hyggelig opholdsstue og forældreafdeling, hvorfra der er adgang til badeværelse med nedsunket badekar samt dobbelt håndvask og bruseniche. Fra stuen er desuden adgang til de solrige sydvendt terrasser.

I den anden ende af villaen er indrettet en perfekt børneafdeling med 3 gode værelser og 1 badeværelse. Herudover er der fra alrum også adgang til hjemmekontor, viktualierum samt bryggers, hvorfra der er adgang til den integrerede dobbeltgarage med automatiske porte.
  • Bolig 202
  • Grund 846
  • Garage 37
  • Værelser 5
  • Stuer 2
  • Etager 1
  • Opført 2008
Hasseris Enge

Børnemetropolen – som på rekordtid er blevet en af Aalborgs mest populære områder, idet rigtig mange børnefamilier har valgt at bosætte sig i dette skønne område. Hér er masser af grønne områder og legepladser, og børnene kan frit færdes i området via stisystemer og på de stille lukkede veje. Der er ligeledes kort afstand til skoler og børnehaver.

I Hasseris Enge kan man nyde de forskellige villaers udformning – her har arkitekterne haft mulighed for at slå en spændende streg, og boligerne er præget af individualisme og spændende tanker.

Afstande
  • Aalborg Zoo 1,5 km
  • Gl. Hasseris Skole 1,2 km
  • Hasseris Gymnasium 1,1 km
Relevante links

Har du spørgsmål?

Frank V Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler og Valuar, MDE
Mit navn er Frank Vestergaard Andersen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg Kommune siden 1994. I 17 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Jeg har stort set altid boet i Aalborg eller Hasseris, og derfor kender jeg efterhånden de allerbedste steder i byen. Det kan være byens mange gode skole, de bedste parker, museer eller løbestierne i skoven.
DET BEDSTE VALG
Til toppen