Velholdt halvt dobbelthus v/Hasseris Enge.

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Kringelhøj 6B, 9200 Aalborg SV

Kringelhøj 6B, 9200 Aalborg SV

·Halvt dobbelthus i flot stil
·Grundmuret kvalitetsbyggeri fra 1995
·Herlig beliggenhed ved Hasseris Enge
·Nem adgang til centrum i bil og med bus·
·Flot holdt ydre og lys og lækker bolig
·Stor stue med smukke trægulve
·Snedkerbyggede skabe på to af tre værelser
·Dejlig sydvendt have, der er nem at holde


Beliggenheden, indretningen og kvaliteten er tre af de helt store plusser, som I vil fryde jer over, når I indretter jeres nye hjem på Kringelhøj 6B. Her får I nemlig adresse i et veletableret og hyggeligt kvarter ved Hasseris Enge, og det grundmurede halve dobbelthus fremstår yderst velholdt både ude og inde i den flotte og lyse bolig, som fordeler sig på stueplan og første sal.

Fra det rolige, lukkede vænge skal I blot gå få skridt for at være omgivet af skøn natur. Der er også nem adgang til centrum enten i egen bil eller med bus, og der er yderligere cykelafstand til Gl. Hasseris Skole og blot en god halv kilometer til børnehave og nærmeste supermarked.

Her er tale om et tidløst kvalitetsbyggeri, der er opført i røde sten i 1995, og som både præsenterer sig smagfuldt udefra og desuden rummer en flot og meget behagelig bolig med klædelige lyse trægulve og et gavmildt lysindfald. Dette kommer ikke mindst til udtryk i den rummelige og indretningsvenlige stue, der har store vinduer ud mod terrassen i den sydvendte have, som der også er udgang til.

Det stilsikre køkken med grebsfri elementer og integrerede hvidevarer ligger i åben forbindelse med stuen, og som en praktisk foranstaltning ligger bryggerset, som har plads til både vaskemaskine og tørretumbler, lige ved køkkenet. Stueplan omfatter herudover en entré og et pænt gæstetoilet, mens boligens store badeværelse er placeret i soveafdelingen på første sal sammen med de tre værelser, hvoraf de to har store garderobeskabe udført af en snedker.

Ude venter en dejlig og nem have med græsplæne, fliseterrasse og flisegang rundt langs huset. Der følger herudover egen carport med i købet. Kom og oplev denne flotte bolig og de skønne omgivelser på første hånd. Kontakt Thorkild Kristensen - og aftal en fremvisning.
  • Bolig 115
  • Grund 306
  • Carport 18
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 2
  • Opført 1995

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG
Til toppen