Maren Hemmingsvej - Nabo til Klostermarksskolen

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Ved Hasseris, Maren Hemmings Vej 7, 9000 Aalborg

Ved Hasseris
Maren Hemmings Vej 7, 9000 Aalborg
· Velholdt dobbelthus i autentisk stil med nyere tag og nyere fuger.
· Skønt lysindfald samt luftige og indbydende rum.
· To smukke stuer med elegante stuk og klassiske loftsrosetter.
· Et køkken-alrum, der samler familien over madlavning og samvær.
· Tre gode værelser med mange anvendelsesmuligheder.
· To badeværelser og to separate toiletter fordelt over to plan.
· To skønne terrasser og dejlig, nem have med plads til leg.
· Attraktiv beliggenhed nær midtbyen og alle hverdagens gøremål.

Dette dobbelthus har rigtig meget at byde på - og nøgleord som autentisk charme og sjæl, to badeværelser og lyse, åbne opholdsrum skal fremhæves. Det er også værd at nævne den gode beliggenhed i Klostermarks kvarteret få minutters gang fra centrum

I et roligt område møder I denne ejendom fra 1914, hvis røde murstensfacade komplementeres af et rødt tegltag og nyere fuger. Tilknyttet matriklen er en carport med et skur.

Indenfor fordeler de veludnyttede kvadratmeter sig over halvandet plan, mens en anvendelsesrig kælder byder på et badeværelse, et toilet, et vaskerum og tre disponible rum.

I stueetagen finder I boligens hjerterum, som udgøres af de to indbydende stuer med herskabelig charme i form af elegante stuk og klassiske loftsrosetter. Begge stuer har dannebrogsvinduer hvor lyset strømmer ind gennem, hvilket harmonerer smukt med det originale trægulv.

Blot adskilt af en åbning ligger den ene stue i forlængelse med et dejligt stort køkken-alrum, der samler hele familien over madlavning og socialt samvær.
Selve køkkenet fremstår pænt med hvide elementer og bøgetræsbordplader, der tegner et let og tidløst udtryk.

Men herlighederne stopper ikke her: På førstesalen er der endnu et badeværelse og et toilet. Endvidere er der tre værelser med mange muligheder - hvad enten I drømmer om børneværelser, kontor eller hobbyrum.

Endelig kan I se frem til en overskuelig have og to skønne terrasser, hvoraf den ene er overdækket. Herude er det i sommerhalvåret helt oplagt at nyde en middag under åben himmel.

Når hverdagen melder sin ankomst, finder I Klostermarksskolen, daginstitution, indkøb og sportsfaciliteter inden for meget kort afstand, ligesom der er kort gåafstand til midtbyen. Ligeledes tager det under 10 minutter at cykle til Aalborg Zoo, Musikkens Hus og Nordkraft, så I får hele Aalborgs kulturelle palet af tilbud for jeres fødder.

Ring for en fremvisning!
  • Bolig 135
  • Kælder 75
  • Grund 397
  • Carport 34
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 3
  • Opført 1914

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen