BLOKHUS/PIRUP - Hyggeligt sommerhus

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Morten Nielsensvej 33, 9492 Blokhus

Morten Nielsensvej 33, 9492 Blokhus

· Super hyggeligt sommerhus
· Dejligt beliggende i Pirup
· Gå og cykelafstand til Blokhus By, Strand og Fårup Sommerland
· Skønt indrettet
· Pænt badeværelse med spa
· Skøn stue med loft i kip
· Stor skøn terrasse, delvist overdækket
· Ingen udlejningsaftale - men mulighed herfor

BELIGGENHED: I det dejlige område PIRUP, tæt ved Blokhus, finder man dette hyggelige og charmerende sommerhus beliggende på en skøn randbeplantet grund.
Pirup området er et yderst attraktivt sted, herfra er der ikke langt til bl.a. Hune og Blokhus - her finder man et stort udbud af hyggelige specialforretninger, supermarkeder, restauranter og Fårup Sommerland.
I Blokhus finder man ligeledes en af Danmarks smukkeste og dejligste badestrande, og stedet besøges hvert år af tusindvis af mennesker - alt dette er med til at gøre området til et af de mest populærere feriesteder på den Jyske Vestkyst.

BOLIG: Her er der alletiders mulighed for at blive ejer af et super hyggeligt og charmerende sommerhus i den helt rigtige stil, et skønt fristed som balsam for krop og sjæl..

Huset fremtræder i en god stand samt indflytningsklart og har med sin gode indretning de helt rigtige og fine kvaliteter, der skal til for at danne rammen om de fremtidige ferier og friweekends.

Allerede når du træder ind i den fine entré fornemmer du hyggen og charmen der er kendetegnet ved dette sted, og man finder her foruden et dejligt badeværelse med sauna og spa. Ikke mindre end tre fine soveværelser, og et dejligt kombineret køkken og stue-rum med loft til kip og brændeovn installeret – så er rammerne klar til de perfekte timer.

Læg hertil en stor skøn terrasse, der er delvist overdækket – dette er med til at give de lange sommeraftner endnu mere længde.

UDLEJNING: Ingen udlejning - kan overtages straks.
  • Bolig 80
  • Grund 1.583
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1984 / 2004
Blokhus

En pulserende ferieby – en af Vestkystens perler – det er betegnelsen for Blokhus. Der er kilometervis af hvid sandstrand, et aktivt byliv med koncerter på Torvet hen over sommeren, Shopping Center midt i byen og et væld af fine spisesteder. I udkanten af Blokhus mod syd – bagved byen og stranden – finder man den hyggelige ferieby Hune. Hér er et flot landskab af rolig skov- klit- og hede, og med flere gode vandre- /og cykelruter i Blokhus Klitplantage, og hvor der ligeledes findes stor naturlegeplads. Holder man ferie i Blokhus eller Hune, kommer man ikke udenom Fårup Sommerland.

Afstande
  • Blokhus by 2800 m
  • Stranden 2800 m
Relevante links

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen