BLOKHUS - hyggeligt sommerhus

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Quintusvej 11, 9492 Blokhus

Quintusvej 11, 9492 Blokhus

· Centralt beliggende sommerhus
· Flot og velholdt overalt
· Pænt køkken og badeværelse
· Skøn overdækket terrasse
· God stor garage
· Skøn randbeplantet grund
· Kort afstand til byen og stranden
· Ingen udlejningsaftale

BELIGGENHED: Først i Blokhus med kort afstand til alt, er dette skønne sommerhus placeret. Til trods for sin bynære beliggenhed kan man ikke undgå at bemærke den altoverskyggende RO, der dækker dette område - her er store skønne naturområder lige ved døren - og lad dig blot fornøje, når du om morgenen åbner terrassedøren og Bambi, Stampe og Blomst står midt på grunden.

Med blot få minutter på cyklen er du midt i skønne Blokhus - her kan du fornøjes med alt, hvad hjertet skulle begære. Byen tilbyder i dag restaurant besøg i storbyklasse, shoppingscenter med eksklusive varer, store indbydende isvafler, masser af aktiviteter på torvet i ugens løb - og selvfølgelig også Danmarks måske allerbedste badestrand.

BOLIG: Her er tale om et rigtigt sommerhus, beliggende på en skøn grund, yderst centralt i Blokhus med gå afstand til torvet. Huset fremtræder overalt fantastisk velholdt og indbydende - s er man på udkig efter et rigtig godt feriested, så snyd ikke dig selv for en fremvisning af dette charmerende hus.

Straks bilen er parkeret foran eller i den fine garage ved huset, pakkes alt ud og man er klar til afslapning og er det en varm sommerdag, så kan det fint foregå på en af de dejlige terrasser som er ved huset, men også en kold og ruskende efterårsdag er huset særdeles indbydende, og får man godt gang i brændeovnen så mærker man med det samme hygge sprede sig.

Selve huset er indrettet med 3 fine værelser, hvoraf specielt soveværelset er ekstra stort og meget rummeligt, et dejligt badeværelse med bruser og vaskemaskine. Endelig er der et stort kombineret køkken og stue i åben forbindelse, et skønt rum som er den naturlige ramme om husets aktiviteter.

UDLEJNING: Ingen udlejningsaftale.
  • Bolig 87
  • Grund 1.250
  • Garage 19
  • Udhus 11
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1978 / 2012

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG
Til toppen