Eksklusiv 4V - totalmoderniseret - nabo til Slotshaven

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Slotsgade 25B, 1., 9000 Aalborg

Slotsgade 25B, 1., 9000 Aalborg
· Fænomenal beliggenhed ved Nytorv midt i Aalborgs centrum
· Rolige og grønne omgivelser i Aalborghus Slotspark
· Tilladelse til at sætte altan op ind mod gården
· Lækkert, U-formet køkken med gasblus og ovne i arbejdshøjde
· Newyorkerdetaljer som rå mure og plankegulve
· Badeværelse med skønt badekar samt ekstra badeværelse
· Elevator direkte ind i lejligheden
· Brugsret til parkeringsplads i lukket gård

Drømmer I om at bo inde midt i byen og have god plads til familien? Så er denne tjekkede lejlighed lige noget for jer. I en stille sidegade mellem Nytorv og det smukke parkanlæg ved Aalborghus Slot udfolder denne skønne bolig sig nemlig. Her får tre dejlige værelser og fortrinlige fællesarealer, hvor I kan nyde hinandens selskab i eftermiddags- og aftentimerne. Det er også værd at nævne, at der er hele to badeværelser, så det er nemt, når I skal ud af døren i morgentimerne.

Børnehave, bibliotek, indkøb og busser har I alt sammen inden for en halv kilometer. Der er kun en lille cykeltur til de nærmeste skoler, og så er det hurtigt at hoppe på toget fra banegården. Nær adressen har I desuden et væld af oaser - så medbring madpakken i Slotshaven eller sæt jer med en kop termokaffe ved fjorden en sommeraften.

I har egen parkeringsplads ved bygningen, og I skal ikke slås med at få tunge indkøbsposer op ad trapperne. Der er nemlig elevator direkte ind i lejligheden. I 2007 blev der gennemført en større renovering, hvorfor alt er i tip-top stand. Hele lejligheden har gulvvarme, og arkitekturen er rå og ”ren” i bedste newyorkerstil, udsmykket med rå murstensvægge og askegulve. I har oven i købet udsigt til Slotshaven.

Nærmest elevatoren har I adgang til de to badeværelser med lækre faciliteter som badekar og brusenicher i et enkelt og elegant design. Der er tilmed en praktisk vaskesøjle. I har generelt godt med opbevaringsplads, og værelset længst mod vest fik i 2016 tilføjet sit eget indbyggede garderobeskab.

Opholdsmiljøet følger hele lejlighedens længde. Midtfor ligger det U-formede køkken, som flankeres af alrummet og stuen til hver side. Her kan der laves lektier, kokkereres og ses fjernsyn hver for sig og alligevel i samme rum.

Ring for en fremvisning.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Altan / Tagterrasse
  • Bolig 131
  • Værelser 4
  • Stuer 1
  • Etager 1
  • Opført 1889
Aalborg Midtby

Her finder du et væld af spændende specialforretninger og spisesteder samt et unikt miljø med historiske bygninger og en særlig nordjysk ånd. Det hyggelige gågademiljø fordeler sig ud fra Nytorv og byder på utallige shopping muligheder samt diverse hyggelige kaffebarer og caféer.

En af Aalborgs mange hjertesager er det veletablerede studiemiljø. Herunder kan fx nævnes Studenterhuset og Nordkraft, som byder på alt fra uddannelses- og sportsfaciliteter til kunst og koncerter. Gå ej heller glip af en gåtur langs den flotte nye Havnefront, hvor du finder bl.a. Utzon Center og Musikkens Hus.

Sælger udtaler sig

Vi er tilflyttere fra Aars, så vi kom fra rolige omgivelser og var spændte på, hvordan det ville være at bo midt i Aalborg. Men da der var Ungdomskarneval det første år, efter vi var flyttet ind, hørte vi intet til det. Der er meget støjsvagt og dejligt lukket af, mens man har nem adgang til byen

Har du spørgsmål?

Jesper Lunau
Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jesper Lunau. Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet med vurdering og salg af alle typer boliger de seneste 20 år i Aalborg Kommune og flere af nabokommunerne. Jeg har i mine år som ejendomsmægler opbygget et stort og bredt lokalkendskab, og der er stort set ikke den vej i Aalborg kommune, hvor jeg ikke har solgt en bolig, ligesom der ikke er en ejer-/andelsforening, hvor jeg ikke har taget turen på trapperne. Jeg bruger meget tid på mit netværk og netværksmøder, hvilket giver en stor kontaktflade med både købere og sælgere. Mine kendetegn som ejendomsmægler er ordentlighed, grundighed og styr på detaljerne.
DET BEDSTE VALG
Til toppen