HASSERISPARKEN 3 - en del af Hasseris Enge

Poul Anker Bechs Vej 91, 3. th., 9200 Aalborg SV

 • Kender du værdien af din bolig?

  Bestil en gratis salgsvurdering! Helt uforpligtende for dig. Så kan du jo overveje....

  MÅSKE ER DIN BOLIG MERE VÆRD END DU TROR!

  Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Poul Anker Bechs Vej 91, 3. th., 9200 Aalborg SV
Hasserisparken 3 ligger på det naturskønne Hasseris Enge - Aalborgs nye, grønne bydel, Sofiendal Enge, som strækker sig fra Skelagervej til Nibevej.

Med denne bydel ønsker Aalborg Kommune at skabe et område, der binder byen og det åbne land sammen. Det betyder, at området er kendetegnet ved skønne, rekreative naturarealer, attraktive grønne områder for beboerne og en stor variation i boligerne. Hasseris Enge er derfor også populær blandt særligt unge børnefamilier. Her kan drømmen om en bolig i rolige, naturskønne og trygge omgivelser tæt på byen nemlig gå i opfyldelse.

Børn kan trygt færdes i området pga. et omfattende stisystem og lukkede veje, samtidig er der både legeplads og et stort, grønt fællesareal, der indbyder til leg og spil.

Hasserisparken 3 består af 56 ejerlejligheder - Udbyder har valgt at lade nogle lejligheder udbudt til salg mens andre beholde med henblik på udlejning. Lejlighederne har alle et stort opholdsrum med et køkken med elementer fra Svane Køkkenet og en fuld hvidevarepakke med bl.a. opvaskemaskine, samt spiseplads og stue. I opholdsrummet og på værelserne er der plankegulve i eg, mens gulvet på badeværelset er belagt med klinker. I badeværelset er der installeret vaskemaskine og tørretumbler. Fra opholdsrummet er der udgang til stor syd- eller vestvendt terrasse eller altan, hvorfra der er udsigt over de åbne naturarealer.

Nærværende lejlighed er en penthouselelejlighed med stor skøn sydvendt tagterrasse på 22m². Lejligheden er på 116m² og består af stort soveværelse med walk in og adgang til eget badeværelse. Værelser, badeværelse med vaskesøjle, samt stort opholdsrum med Svanekøkken.

Super gode p-forhold. Ejendommen har 84 p-pladser, hvor der parkeres efter først til mølle princippet.

Visualiseringerne er generelle for projektet og ikke den specifikke lejlighed. Der kan forekomme afvigelser mellem visualiseringerne og det færdige produkt.
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Altan / Tagterrasse
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 3.250.000
 • Udbetaling 165.000
 • Netto 11.256
 • Ejerudgift 3.932
 • Varmeudgift 500
 • Energimærke A2015
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 116
 • Værelser 3
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 2019

Har du spørgsmål?

Jan Drejer Pedersen
Projektsalg - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jan Drejer Pedersen. Jeg er uddannet som Ejendomsmægler, og jeg har arbejdet med salg af boliger i Aalborg kommune siden 2002. I denne periode jeg har tilegnet mig stor faglig viden indenfor salg af både villaer, lejligheder og liebhaveri, og derved har jeg fundet nyt hjem til mange mennesker i byen og oplandet. At sælge og købe fast ejendom er den største beslutning/investering en familie gør, lige meget om man køber sin første lejlighed eller sælger et hus eller landejendom. Da det er den største beslutning i livet, er det vigtigt for mig, at såvel køber og sælger føler sig trygge i en bolighandel.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen