I V-husene bor du med fjorden og byen lige uden for dit vindue.

Type P, V2, Østre Havnegade 36E, 1. 3., 9000 Aalborg

Type P, V2
Østre Havnegade 36E, 1. 3., 9000 Aalborg
I V-husene bor du med fjorden og byen lige uden for dit vindue. Hvor byens puls og lyden af bølgeskvulp går hånd i hånd.

V-husene ligger lige der, hvor fjord og by forbindes - i det nye Stjernekvarter på Aalborg Havnefront. Hvor de 4 verdenshjørner forenes, og et nyt og spændende boligområde skabes.

De terrasserende bygningskroppe i kombination med de store vinduespartier betyder, at udsigten udnyttes optimalt - uanset om din lejlighed er orienteret mod fjorden i nord eller mod torvet på Stjernepladsen mod syd. I V-husene behøver du ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller placering - de mange forskellige typer boliger sikrer, at netop din boligdrøm midt i Aalborg - lige ved fjorden, kan gå i opfyldelse.

V-husene består af ialt 172 lejligheder i varierende størrelser fra 40m² til 250m².

Så uanset om du har brug for rigeligt albuerum eller er større tilhænger af principperne bag small living, kan du finde en lejlighed, der tilgodeser dine ønsker og behov. Alle lejligheder får egen altan, og der etableres desuden store, grønne, fælles tagterrasser, hvor sociale værdier får plads til at blomstre.

Til lejlighed kan der købes en p- plads i p-kælderen. En p-plads i p-kælderen koster kr. 300.000,- som engangsafgift. Derudover betaler man et årligt beløb til drift og vedligeholdelse af p-kælderen. Det årlige beløb er anslået til kr. 12.700,-. Dette beløb er ikke medregnet i nærværende salgsopstilling.

Visualiseringerne er generelle for projektet og ikke den specifikke lejlighed.

SE MERE PÅ WWW.VHUSENE.DK
Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet Altan / Tagterrasse
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 3.075.000
 • Udbetaling 155.000
 • Netto 10.885
 • Ejerudgift 3.290
 • Varmeudgift 667
 • Energimærke A2015
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 101
 • Værelser 1
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 2019

Har du spørgsmål?

Jette Gudiksen
Indehaver - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jette Gudiksen, og jeg har arbejdet med salg af boliger og ejendomme i Aalborg og omegn de seneste 25 år. I de sidste 14 år har jeg været en del af mægler-teamet hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, hvor jeg også er medejer. Det vigtigste for mig som mægler er, at man kan sit fag i alle detaljer. Jeg er kun glad, hvis jeg efter en handel føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, og at både køber og sælger er tilfredse. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen