Eminent beliggenhed i strandkanten

X

Denne bolig er ikke længere til salg

Gå ikke glip af din drømmebolig - skriv dig op i vores køberkartotek
Ja tak
Må vi også sælge din ejendom - Kontakt os for en gratis vurdering
X
Bestil salgsvurdering

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Klitvej 4, 9970 Strandby

Klitvej 4, 9970 Strandby
· Veldisponeret arkitekttegnet villa
· Klitlandskab og hvid sandstrand udenfor døren
· Villa med sommerhusstemning
· Stille og rolig beliggenhed i byen
· 130 m2 rummelig villa
· Panoramaudsigt over Kattegat fra villaens store stue-køkken
· 3 værelser og 2 badeværelser
· Kælder på 60 m2


BELIGGENHED:
Villaen på Klitvej 4 i Strandby ligger i klitterne nord for Strandby Havn, hvor du finder østkystens bedste badestrand. Her er fuld panoramaudsigt til Kattegat og kik til Strandby Havn mod syd. Villaen ligger fredeligt i den vilde natur ved havet, men samtidig i byen med få hundrede meter til butikker, havnen m.v. Her bor du i byen med byens faciliteter og service men afskærmet fra byens aktiviteter. Kun lyden fra Kattegats bølger når dig, når du nyder udsigten fra terrassen eller fra stuen og det integrerede køkken.
I denne villa er der sommerhusstemning, og du kan føle dig på ferie året rundt. Her er mulighed for friske gåture langs den fantastiske badestrand, og der er gode butikker i fiskerbyen.

BOLIG:
Denne arkitekttegnede villa er bygget i 1973. Villaen er bygget i gasbeton og er særdeles velindrettet med en stor stue med integreret køkken, 3 værelser og 2 badeværelser. Naturen med klitter, badestrand og hav er via et stort vinduesparti mod øst trukket ind i boligens store fællesrum, som har de smukkeste naturklinker på gulvet. Der er gode terrasser både mod øst og mod vest, og der er et lille integreret drivhus. Desuden er der integreret carport med redskabsrum i indkørslen.

KÆLDER:
Husets kælder er på 60 m2, og her er tre gode disponible rum med dagslys. Desuden er der vaskerum og depotrum. Kælderen er slidt og trænger til renovering

Velkommen til Klitvej 4 i Strandby på østkystens bedste beliggenhed i vandkanten og samtidig i byen. Vi er klar til at fremvise villaen.
  • Bolig 130
  • Kælder 60
  • Grund 700
  • Carport 15
  • Værelser 3
  • Stuer 1
  • Etager 2
  • Opført 1973

Har du spørgsmål?

Mariann Nørgaard
Liebhaveri, salg & vurdering
DET BEDSTE VALG
Til toppen