I V-husene bor du med fjorden og byen lige uden for dit vindue.

Type I, V2, Østre Havnegade 36B, 7. th., 9000 Aalborg

 • Kender du værdien af din bolig?

  Bestil en gratis salgsvurdering! Helt uforpligtende for dig. Så kan du jo overveje....

  MÅSKE ER DIN BOLIG MERE VÆRD END DU TROR!

  Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Type I, V2
Østre Havnegade 36B, 7. th., 9000 Aalborg
I V-husene bor du med fjorden og byen lige uden for dit vindue. Hvor byens puls og lyden af bølgeskvulp går hånd i hånd.

V-husene ligger lige der, hvor fjord og by forbindes - i det nye Stjernekvarter på Aalborg Havnefront. Hvor de 4 verdenshjørner forenes, og et nyt og spændende boligområde skabes.

De terrasserende bygningskroppe i kombination med de store vinduespartier betyder, at udsigten udnyttes optimalt - uanset om din lejlighed er orienteret mod fjorden i nord eller mod torvet på Stjernepladsen mod syd. I V-husene behøver du ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller placering - de mange forskellige typer boliger sikrer, at netop din boligdrøm midt i Aalborg - lige ved fjorden, kan gå i opfyldelse.

V-husene består af ialt 172 lejligheder i varierende størrelser fra 40m² til 250m².

Så uanset om du har brug for rigeligt albuerum eller er større tilhænger af principperne bag small living, kan du finde en lejlighed, der tilgodeser dine ønsker og behov. Alle lejligheder får egen altan, og der etableres desuden store, grønne, fælles tagterrasser, hvor sociale værdier får plads til at blomstre.

Til lejlighederne i V-husene har du mulighed for at leje en p-plads i det nærtliggende p-hus.

Visualiseringerne er generelle for projektet og ikke den specifikke lejlighed.

SE MERE PÅ WWW.VHUSENE.DK

Se andre boliger med samme karakteristika
Med udsigt Ved vandet Altan / Tagterrasse
Følg boligen Hent opstilling Book fremvisning Send dit bud
 • Kontant 2.775.000
 • Udbetaling 140.000
 • Netto 9.827
 • Ejerudgift 3.276
 • Varmeudgift 583
 • Energimærke A2015
 • X
  Nettoudgift til standard finansiering pr. måned. Månedlige beløb til Ejerudgift og Varmeudgift
 • Tjek boliglån
 • Bolig 91
 • Værelser 2
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Opført 2019

Har du spørgsmål?

Jan Drejer Pedersen
Projektsalg - Ejendomsmægler, MDE
Mit navn er Jan Drejer Pedersen. Jeg er uddannet som Ejendomsmægler, og jeg har arbejdet med salg af boliger i Aalborg kommune siden 2002. I denne periode jeg har tilegnet mig stor faglig viden indenfor salg af både villaer, lejligheder og liebhaveri, og derved har jeg fundet nyt hjem til mange mennesker i byen og oplandet. At sælge og købe fast ejendom er den største beslutning/investering en familie gør, lige meget om man køber sin første lejlighed eller sælger et hus eller landejendom. Da det er den største beslutning i livet, er det vigtigt for mig, at såvel køber og sælger føler sig trygge i en bolighandel.
DET BEDSTE VALG

Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

Ved din bestilling af uforpligtende fremvisning godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedr. boligen.

Når du afgiver et bud, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på dialog om dit bud.

Til toppen